Cronograf, az la Odeon

după un uikend plin de peripeţii rurale, unde se încadrează niorlăiturile, borâturile şi nu în ultimul rând citate peste citate din robert hanolli, putem spune cu capul sus că luni o fost o zi de othodneak în care cuvântul pivă sau bere provoca un mare dezgust.

şi cum trece seara-n noapte, ce să aflu?

1 cronograf blea. 11-16 mai. iaka unde o să mă duc şi o să cer aftografi de la regizori talentaţi. cu alte cuvinte de la speţalişti. domnule Regizor, un autograf pe ţâţă se poate vă roooog.
fuji de-aişi mucosule, o să-mi răspundă Regizorul, şi eu resemnat dar mai ales skârghit o să stau într-un colţ de scaun. dar, între timp, ca să nu stau degeaba, o să iau nişte Revista la Plic, şi o să răcnesc: hai la vaar. otraaavăăă otravăăă, culturăă culturăăă. voi ca adevăraţi consumatori ai culturii o să vă apropiaţi de colţuşorul meu iar eu o să vă dau za naşarom o revistă. după care, o să mai schimbaţi câteva cuvinte cu mine şi o să vă vedeţi de treabă. ap ne-am înţeles znacet? ne vedem la cronograf? deamu azi pe la 19 acolo – la Odeon.

se zvoneşte că o să împuşte un film cu iepuri şi cu berlin nuş cum acolo am înţeles. cică nominalizat la oscar [da şi-i asta oscar, numai ei să ştie]. cred că îi interesant kinoul. navernoe o să se deseneze multe mutre acolo, pentru că-i za naşarom.

apropo de kinouri. merji zaraza la patria multiplex: eu când vreau să fluer, fluer. cică 2010, cică florin şerban kakoito. da n’am kapustă, aşa că aşteptăm torenţul să ne binecuvânteze.

2 cannes festival nnah 12 – 23 mai. iaka di şi pe mine nu m-o trimis să împart revista la festivalul ista de kinouri aaaaaaaa? ori cronograf ori cannes nu’i tot acolo? apropo câteva hinturi despre acest zahod. doi romişi s-o băgat la tag-ul Un Certain Regard. unu raduţu muntean, aşela ţineţ minte care o zamutit Furia şi Boogie şi încă şeva da am uitat. Al doilea kstati, toesti boogie, nu-i rău deloc. ap iaka amu, după şi o agrablit vreo bancă de patlajele să-şi revină din zapoi o mai făcut un kino: marţi, după crăciun. tare vreu să-l văd da deam aşteptăm. şi încă un romic s-o narisuit. puiu cristi cu: aurora. despre el nu vă pot spune nimic că şi s’vă minşiunesc, nu ştiu.
la secţiunea palme d’or, curioase lucrările lu’ mihalcov, şi inarritu. aşela cu amores peros, babel, 21 grams. pe mihalkov nu pre vreu să-l văd mai ales după ce pe blogul lui gârneţ am văzt cât de levâi îi mihalkov ca om, însă pe iniarito tare l-aş mai vede.
cred că dacă ajiunji pe acolo vreun regizor moldovan, bateţî-mi peste gură, apu se întoarşi de acolo cu urechea plină de şerşei, şi cu o vazamneală nemaipomenită.
şi ultima curiozitate, festivalul e între 12 mai [ziua lu bratanu meu patlatâi sau paklatâi cum vreţ] şi se termina pe 23 [zâua lu victor neaga, care po hodu, tot nu s-o tuns de vreun secol. fapt care, sunt sigur, îl va indigna pe şleom sau nervnâi din tusneaua lu hanolli. ] puneţi-vă o dorinţă.

ne vedem disară

5 comentarii

Din categoria Uncategorized

5 răspunsuri la „Cronograf, az la Odeon

  1. stoiati shpana, totusi nu e za nasarom intrarea. cica e pe baza de abonament / bilete. asa ca nu va rzmahniti pre tare.

  2. La Odeon birjar, la Odeon!

  3. da eu unde am dzys ? nu odeon odeon odeon

  4. vadim

    gen ciuvaku are in vedere ca dii calutule dii la odeon

  5. VirginiaMartin

    yeah. iata de unde te shtiu. de la odeon kind mergea cronograful. eu am reprezentat „Ca la Moldova”. damn. shtiam eu k te-am vazut undeva. here we go!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s