hose pablo

te afli aici pentru că probabil ai vrea să afli mai multe detalii despre blog şi/sau despre autorul lui. despre autor, adică despre mine, n-ai ce afla mare lucru. îs un tip căruia i se năzare din când în când că-i mari buric dar în esenţă nu-i decât scama care se adună în respectivul buric.

scurte date bio: născut mai 1986, chişinău. în 2000 găsesc un mediu creştin (protestant). cu drag frecventez mai multe biserici. în 2005 sunt deja la fac. litere (usm). în 2007 debutez editorial cu volumul de versuri „căpşune în inima mea”. premii – căcaturi.

în 2009 deschid blog. în 2009 mai adun un manuscris. în ’11 încă unul mic. în 2012 pornesc mai multe proiecte. nu termin niciunul.

nu sunt un idiot anonim care se ascunde după un pseudonim şi nu-şi asumă ceea ce scrie, spune. dacă vrei să mă saluţi, să mă înjuri, să-mi ceri un număr de telefon printează pozele de mai jos, şi mergi cu ele în mână de-a lungul străzii 31 august (haha chişinău) şi priveşte trecătorii. printre ei sunt şi eu. numa’ cî vă rog, nu-ni leşînaţ şi nu dibiliţ.

pentru oferte & colaborări apelaţi – întodeauna deschis. cu bani ori fără! scrie pe hose_pablo@yahoo.com (job/uri full-time a nu se propune)

22 de răspunsuri la „hose pablo

  1. ei 🙂

    se gaseste, hose 🙂

  2. mulţumesc pentru blogroll.

    întrebare inteligentă: tu fumez rădănuait?

  3. aga – radanduait numa ca iaka de cand am mai mult de 20 de lei in karman incep sa ma alint nush-shi

  4. Virginia

    hey. so… i’ll make this a short one.
    ti-am descoperit blogul acum 26 minute shi i fell in love. nu, nu m-am indragostit de blogul tau. mai degrab de feelingul pe care il am cind citesc ce scrii.
    to clear things up: locuiesc in state, am cam pierdut legatura cu motherlandu’, pentru ca ma saturasem de idiotisme. acu’ marea revelatie pt mine e ca shi idiotismele pot fi frumoase. mare merci pt asta.

    mi-e dor de slangul md…. yeah…. ce cliseu, dar asta e…

    you keep up the good word. i appreciate it.

    • je

      vorbiti romana, sau engleza, sau maldaveneasca. Da’ cui ii trebu ponturile estea cu amestecatura? Sau macar taceai despre state, caci si asa e clar ca ai plecat cu workntravel si n-ai mai fost pe acasa de ceva timp, si tipa ai uitat limba romana

  5. Virginia

    Conteaza oare ce vorbesc, atat timp cit intelegi ce spun? Anyway, FYI: sunt in state pentru ca am obtinut bursa completa la Washington university, pozitia nr 12 in lista celor mai bune in America, de acelasi rang ca si Harvard, Yale, Princeton, Standford, etc. Plus, sunt casatorita aici, am un copil, am si cetatenie americana.
    Am fost acasa o luna in urma ultima data, si vin acada destul de des. Nu am uitat nimic. E imposibil sa uiti.

    Acum tu, moldovean inrait si patetic, nu poti sa judeci decit prin prisma ta limitata si jalnica. Nu iti poti imagina succesul pentru ca nu l-ai avut niciodata, si reiesind din atitidine, probabil niciodata nici n-o sa-l atingi.
    Eu, totusi, iti urez succes.

    Peace & understanding, my brother/ sister.

    • Jorel

      cu alte cuvinte: „uite cine-s eu, șiiii uite ce căcat de om ești tu… ”. apreciez trufia din sufletul tău, dragă Virginia.

    • Virginia tu asa esti concenaia!Hai sa va arat eu shi-s di pizdoasa,eu am plecat in America si iaca asa.Mai enumara cate ceva tipa eu atatea si atatea diplome si atatea mentiuni am.Fiecare moldovan are o diploma de studii superioare.Hai si ne-om lauda tati shi di pizdosh santem.Ca sa nu uiti slangu – a ne poshla bi ti na…!?

    • Hahaha

      Stimata Virginia, esti o pizda proasta care si-a scos putin capul din rahat si se crede coroleva 🙂 Pozitia 12 zici? Dar eu zic ca stii mai bine pozitia rakom fata de americanul care ti-a facut copil si cetatenie 🙂
      Sa imi imaginez succesul? Si care e succesul la american? Sa-si umfle burta si sa futa banii pe lucruri inutile? 🙂 Succes tie in US, ca in urmatorii ani te asteapta o dictatura intr-un stat politienesc – cei care au multi bani si informatie secreta dar nu ca tine oi blege care stau la mall deja demult si-au procurat proprietati in Argentina si Chile si stau cu curu pe cemodane, iar voi cand va veni timpul (cativa anisori) ve-ti simti haosul pe pielea voastra.
      A trai in US sau in oricare alta tara nu iti largeste masura de intelegere, iar dupa ceea ce am citit sunt sigur ca mi-am facut impresia corecta.

      • hose

        draga hahaha,
        tu pe mine zaibal. adica tat zaibisi tu s nu crezi ca ceva acolo…
        prosta nahui sa futs capu in dodii mai ales ca chiar asa de in dodii.
        si nie nu-ni plac oamenii moldoveni dush in america,
        da asta nu-i motiv sa revin pe asa o tema care nish nu merita atentie.
        caroce davai baiets comentarii mai laitsovye cap vine nenea cenzoru si cu el e de dogovorit mai greu. te-am pupat.

      • Hahaha

        Sorry, n-am nimic impotriva OAMENILOR 🙂
        Doar ca ajungand in US unii cred ca l-au apucat pe Dumnezeu de picior. Privind insa obiectiv stilul american de viata este evident ca au un stil de viata parazitar, care in curand va fi nimicit, pentru ca otherwise o sa avem nevoie de inca doua trei planete pentru a hrani aceste animale nesatule. Va inchipuiti ca indienii sau chinezii sa vree sa traiasca ca aceste vafle? Da-le lor copaci din Brazilia pentru mobila, mashina la fiecare jumate de an, toale in fiecare saptamana. O sula, mai bine shut the system down, jivotniile acestea trebuie sa revina la un stil de viata in armonie cu natura.

  6. Aha da s-o obtii cine ti-o ajutat,mamica s-au taticu

  7. Igor Ursenco

    Hose Pablo,
    iti cer permisiunea sa selectez niste texte de-ale tale pentru o Antologie lirica.

    Merci

  8. gee

    hoseeeee, vreau cartea ASAP!
    cum procedez? sun la FBI, Scotland Yard, KGB?

  9. in prima poza aratzi ca o femeie pusa in chishioari :)in rest, vaaaaai de capu tau :))

  10. Veverita

    pe motanul meu il cheama hose :)) de asta am inceput sa-ti citesc blogul

  11. Vinniandertal

    Hose, bine te-am re-vazut 🙂
    (La cei ce’s cu conflictul aici, va rog dati-i pace Virginiei, ca a comentat destul de amabil si omeneste pe blogul asta.

  12. nananananan

    tu scrii genial.ash citi in fiecare zi dak ai scri)))

  13. ion buzu

    nu inteleg, cind a aparut volumul ”titan” in 2010? prima data aud de asa ceva. stiam de o poezie cu titlul asta.

  14. Andrei

    Matinca Virginia nu mai intra pe blogu ista.
    Oricum, bun blog )

Lasă un comentariu