v’o plăcut?

în calitatea mea de ultra-internaut, după lungi şi chiar nesfârşite nopţi în care am tot răsfoit şi răscolit vseakie bloguri, am ajuns la următoarea concluzie:
pe mine nu ma aranjează 20 de vizite pe zi.
nu, pe mine nu mă aranjează nici chiar15 vizite pe zi.
bun, recunosc, 25 ar fi perfect. ei, dar nu-i pe asta.
eu ştiu ce trebuie de făcut.

ca’s te citească oamenii, mă refer evident la tot felul de paţanaş şî padruşti complexati care citesc pe net tot ce se mişcă dar mai ales tot ce include cuvântul sex etc. aflăm mai jos oleacă ce e de făcut. da’ dacă scriem aici sex sex sex sex deja avem 15 vizualizări. dacă mai vrem o vizualizare, scriem numai s şi e iar pe x îl punem mai pe urmă. mai pe urmă o venit amu, aşadar: sex.
caroce, hai să terminăm bredul ista că ni se face poftă deam.

ap’ iaka ce trebe’ de făcut, stimaţ oameni. eu drept amu – mai jios adică – lansez o dezbatere. pentru că aşa-i la modă, pentru ca aşa fac bloggerii pentru a aduna dalbaio ptiu ptiu oameni am vrut să spun, la ei pe bloguri. despre cum îs bărbaţii, cum îs femeile bla bla bla.
hai şî noi.

fut şî o dezbatere: de ce femeile istea, [să nu le numim altfel că se supără] în cele mai multe dintre cazuri încearcă să transforme barbătul pe care îl au, în bărbatul pe care şi l-au dorit [adică dintodeauna şi l-au dorit] ? de ce nu îl acceptă, în morţii mă-sîi, aşa bîc uuups, toesti, aşa cu defecte [am vrut să spun] cum este.

v-o plăcut ? ?

da’ şi, az nu-i 1 aprilie da’ v-am naibit? ap aşa, nefig bleadi. şi… aţ crezut că eu am dat un cap de kamaz şi m-o apucat panosul? nihuia. nu lansăm noi aşa porcării în acest spaţiu curăţel şi îngrijit, unde se bea pivă şi se relaxează.
să ne ferească păcatul, mai spun odată, de a pronunţa aşa sintagme gen kum să procedez într.o relaţie.etc etc etc etc
apu fiţi şi voi mai deştepţ, nu citiţi panosuri de pe’s’tăt’locu’. mai atent la pavaroate.
[pe mine chiar dacă o să mă intereseze teme gen alea, n-o să caut blea răspunsuri de la toţi rataţii şi inhibaţii şi mecitatelii care blea la viaţa lor n-o făcut nikă decât o scris pe blog şi o minşiunit adolscenţii dar mai ales adolescentele care-i încă’ş mai grav etc etc etc]

continuăm conform tradiţiei: merjeţ prin troleibuze? da, da, da aţi ghicit. e vorba despre noua reclama Vkusneaşki care străluceşte deasupra uşii care la rândul ei nu se închide decât după ce vine taxatoarea şi mişcă anumite fire deasupra uşii de tramvai, de-ţi vine a zice că nu-i taxatoare, da îi vreun electric sheva. kantora îi, din păcate, de la separatişti. da zato e frumoasă nakleika din troleibuz. noi cu ţîganaş vadiusea n-avem cercei în nişo ureche, noi cu ţîganaş n-am făcut regie, cu toate astea, ţiganaş, nu vrei să-i facem o reklamă western lu’ kantora asta? kap’ pe urmă cumpărăm valentina pub pe banii ceia. în timp ce hosă şi vadim se gândesc, şi băi o pivă matinkă?..

PS: şini are nr lu dorina, şuieraţ blea, că degrabă [anu’ ista merg zvonuri] îi zarplata.

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „v’o plăcut?

  1. cu aceasta ocazie, apropo, anunt aparitia rubricii permanente cu titlul: in tramvai [sau poate va fi alt titlu, da precis cu trolicu da precis ca permanenta]

  2. Chiar ni-o placut:))
    As bea si eu o bere , dar nu pot :((

  3. shi cum strategia sex? o ridicat ratingu?

  4. hose

    vektor, cum sa/ti zic, asa precum am mai zis… fiecare sex, adica eu ma refer la fiecare cuvant sex, nu la sex in sine, apu fiecare sex o adus cate vreun om 😀 😀

    asta inseamna ca deamu am 9 afisari in luna asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s