Lunch, prânz, obed, masă etc

înainte să mergeţi la lunch-ul, prânzul, masa dumneavoastră şi să părăsiţi fotoliile încălzite de cururile dumneavoastră, haideţi să ne facem poftă de mâncare.
eu înţeleg, acolo deja la gălbenuş se strâng mulţi oameni iar dumneavoastră doriţi să fiţi primii, eu înţeleg şi faptul că în cantina corporativă în curând nu va fi loc nici pentru o erecţie, oricum, minut de concentrare.

un grup de indivizi neidentificaţi, pe care mama lor i-a scăpat de la al nouălea etăjel, iar apoi i-au călcat un bocanc de măturător, plus un kamaz a trecut peste ei, nemaivorbind despre faptul ca un tank de culoarea verde-închis era şi el prin zonă etc etc au fos văzuţi la ministerul nu ştiu care, mai pe scurt acolo unde se înregistrează asociaţii ong srl-uri etc. aşadar, acest grup de indivizi doreau să infiinţeze Asociaţia Scăpaţilor de la al Nouălea Etaj, Călcaţi de Tot Felul de Lucuri, prescurtat: ASNE,CTFL. cu trei asociaţii şi două onegeuri şi douăzeci şi cinci de srl-uri în urma lor, se aflau, dintr-o coincidenţă miraculoasă, tipii care vroiau să infiinţeze Asociaţia Obştească a Conusmatorilor de Artă.

mă uit eu la finala atletico-fullham, împreună cu un prieten intelectual, adică stăm ca doi intelectuali care se uită la fotbal, şi baţ apare spotul ăstora CU COnsumatorilor de artă.
şi za dibilizm bleaaaaaaaa. tipa ei vor să sensibilizeze opinia publică în scopul promovării VALORILOR şi să calce în picioare non-valorile. paţani srazu vă spun: ascundeţi-vă.
tipa în spot acolo totul se petrece într-un sud [judecată], acolo în faţa judecătorilor şi în faţa martorilor cântă foarte frumos un paţancic, iar martorii şi judecătorul îl batjiocoresc. pe urmă cântă tipa foarte leva o kioki iar toţi o admiră şi ea is the best. totul este, evident, în desen alea noi suntem tipa caricaturişti.


băi psişilor:
– care sunt criteriile de stabilire a valorii?
– VALOARE?
– la urma urmei care artă? ce e arta? zaebali?

dintodeauna, de la liceu încă mi se băgau pe nas valorile. la fakultet mi se turnau în gât marile valori ale literaturii. acum valorile în artă. Spălaţi-vă băi cât încă este apă caldă.
Dibilism bleadi.

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „Lunch, prânz, obed, masă etc

  1. marta

    am vazut si eu spotu…groaznic de asa ong, cit si de spotul, care e de cea mai proasta calitate si concept.

  2. usv

    da hose, doar pe blogul tau afli de asa site-uri!!

  3. pai vladimir, eu am avut infarct cand ma uitam la tv si am vazut asta. :P.

  4. Pingback: § Nică cultură. » Frumusețea altor insecte din România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s