the Moldova

pe neprins de veste toţi s-au s’ibit pe la odihnă. asta înseamnă că nimeni nu tarceşte pe internet şi cu atât mai mult pe bloguri tupâe. de aceea şi bloggerii importanţi şi-au pus vâslele la uscat şi o zis cu glas tare: bag pula eu în bloggingu moldovenesc, adicălea, descurcaţi-vă cum puteţi… m-am dus eu caroce.

Moldova: când a să ajung într-o zi pe la vreo 40 de ani şi o să aud dimineaţa în marşrutkî cum femeia spune ’băieţîi de la nijloc treşets mai în fund blea că nu numai voi vreţ la lucru… hai hai …iauiti cât loc este acolo ’. am în vedere că femeia care să spună acest lucru să ţina în mână un volan de sprinter 113. pentru cei care n-au înţeles, apu: eu vreu fumei la volanul microbuzelor. iaka asta da emancipare a femeii în societate. că onegiste şi şefoaice şi design-eri deamu îi plină moldova. naprimer vlada ciobanu, tu când ai să şii şofer di marşrutkî? lasă tu politica asta gavneanaia, şi leadership-ul ista deşovîi de opinie. asta îi jă bred. amuş după şi termin de scris postu ista, sun pe hackerii de la stanţîia de televidenie naţională să mutească nişte grupuri pe soşîal network: vreu marşrutşetsă, STOP marshrutshishii

Moldova: piaţa centrală din centrul chişinăului este cea mai mare piaţă centrală din evropa. asta este o informaţie primită, dar, ţinută în secret de către organele de stat. de stat în cur şi uitat în cur [copywrite bomj, care, matincă o să-şi bage piciorul în orgoliile sale şi ocupaţiile sale numeroase şi o să creeze un blog!]

Moldova: planeta moldova s-o beţivănit! incredibil dar adevărat. braghiş cu micleuşanu stau matincă într-un rapăn de bodegă bucureşteană cu şpriţurile în mână şi multe bul’bişi pi jios şi multe padruge goale DAR imaginare şi discută despre următorul proiect-porcos pe care, probabil, îl vor lansa în timpul îndepărtat. vă aşteptăm cu drag băieţi.
prin treacăt voi menţiona că emisiunea ora de ras la care am înşercat să mă uit numaşi este un chin pentru molodioj. cheianu kaneshno poate fi un dramaturg pizdos, dar asta n-are treabă cu ce leshânătură de emisiune face el cu aşela mititel. aşel mititel îi podvijnîi, numa cî pre aduşi a ghei ghei ghei – discoteca e okei okei (faimosul cântec). [voi mă înţelejetz, eu nu avem cu ce umple o pagină word de asta trebuie eu sheva să spun în noru mătii. HA!]. content învechit, glume intelectuale, aceleaşi subiecte, bespant într-un cuvânt. nu vă uitaţ, schimbaţ canalu.

Moldova: waffles de la o vreme o dispărut. nimeni nu ştie unde. ne-o lăsat singurei da la sîngur matincă sta la umbra palmierului mănâncă pirog făcut de nata moraru
şi ne trimite pe toţ în nahui. maladeţ hanolli. haideţi cu toţii acuş să ne punem în cercuri şi să glăsuim tare, silabisind: moş ha-no-lli, moş ha-no-lli. şi după asta o să intre hanolli în sala de bachet şi o să aducă podărşi la rădăcina pinului VERDE!

Moldova: neam zaibit! cu toate astea, eu o să ţin pumnii cu dacia chişinău care joacă astăzi cu o echipă a cărui nume ni-i extrem de lene să-l guglesc. preliminare champion league. aşadar eu ţin pumnii pt dacia. sper să nu dezamăjiţ. şi cum se obişnueşte că eu ratez toate pricoalele aşa voi rata şi meciul ista. eu mă duc la lucru, da vă rog să mă sunaţi diseară ş să-ni mai şoptiţi situaţia de pe teren, bine?

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „the Moldova

  1. cum înţeleg te duşi la odîh

  2. piknik

    pravilino hose, iaca aishea tu esti prav.Caroci eu tot di mult am intales cat cancism ii in respublika da tu glavna nu ti marazi si nu ti gruzi. Tu iaka vez ca pula ista di admin nu o intales corect si tio atpravlit la odihna, ap iaka zini tu nia el nu-i pula?

  3. kola

    da iaka hanolli realino ni-o lasat in bataia soartei moldave… 1. mosh hanolli
    2. mosh hanolli 3. mosh hanolli 4. deam i-a shi pre gras lu hanolli

  4. piknik,de la pulă aud,dacă nu am înţeles corect nu înseamnă că trebuie să sari cu acuzaţii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s