din seria tocheli

în cazul în care în dvorul tău la patru dimineaţa cineva răcneşte şi flutura pumnii aiurea, să nu te gândeşti că asta paţanii şi/sau gopii. nu, în niciun caz, iaka asta îi prejudecată, pentru că printre rebeata ceea pot fi şi eu. cum asta pot fi şi eu? nu că pot, ci am fost chiar.
pe mine întodeauna mă uimeau tusovcele de la colţ de alee sau din vreun bar, iar cel mai des din vreun dvor, care beu se distrează iar spre final se trimit în pulă şi adesea sar unul la altul cu pumnii. asta îi moldoveneşte. asta circulă în vene. asta îi în inimă, wăi băietz. aşa îi neamu meu iubit.
băi, am urât chestia asta dintodeauna, am detestat-o cu tot dinadinsul. pentru că asta denotă mai multe chestiuni: 1 nu poţi be ca lumea [iar dacă nu poţi be, apu e nahui ş ti codează sau fă sheva cu viaţa ta] 2 îmi trezeşti sentimentul de milă şi compasiune [ceea ce nu-i deloc interesant].
eu îmi aleg cu grijă oamenii cu care mă tusui nopţile, dimineţile, săptămânile. îs pretenţios cum ar veni. nu ştiu cum, de data asta am nimerit într-o tusă care are acest hobby moldovenesc, de a se măscări, trimite în pulă, sări la bătaie spre finele beţiei.
opa nihuia, vorba ceea populară. evident că n-o să dau niciun nume că nu îs pidar eu care să măscărească alţ oameni. însă, scriu despre asta pentru că a fost un moment revelatoriu şi cumva straniu pt mine. e clar că e vorba de tusă “de artişti”.
am tochit. am glumit. am comunicat. dimineaţa, doi s-au luat la împins şi la fluturat cu pumnii. tipa i-am calmat. unu’ deamu o înşeput să se “impingă cu mine”. hai şi eu să mă împing. [cred că dintr-o parte era f. f. f. vesel cum nişte oameni beţi mai mult flutură în aer mâinile decât nimeresc ţinta :D]. deamu ş al doilea hai la mine că tipa eu ganesc. Ş tot aşa până într-un moment, déjà obosiţi de înjurături şi împinsături [ah! dansul beţiei e înălţător!] ne-am liniştit.

fu!!! mie mi-i greaţă. eu nu pot pricepe. mi-e greaţă de mine însumi în primul rând. deşi a fost o experienţă foarte veselă şi curioasă, mi-am zis că-s prost totuşi c-am ajuns în aşa tusă şi în aşa situaţie: să înjur sub balcoane să ridic măcar un deget asupra cuiva.

între timp, hai să ne distrăm cu un conspect de la centrul sanitar-epidemic. eu tipa am fost ieri la cursuri şi nu-mi venea a crede ce aneGdot trebuia să scriu în caiet:
(fonetic)
simptoAme: temperatură 38-39, greţuri, dureri în burtâ, vărsături, scaune frecvente, bolnavul vede ca prin ceaţâ, CA PRIN SÎTÎ, vorbire răguşâtă, greu înghite, mers ca omul bat!!!

revenim:

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „din seria tocheli

  1. vad ca la majoritatea le este a fute cind tochesc
    P.S. eu tot fac parte din categoria asta 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s