un text în stilul vlăzii ciobanu:

moldova, nimeni nu te iubeşte. şi dacă tot suntem în capul vlăzii ciobanu, apu am vrut să menţionăm faptul că toţi şi peste tot se vor apuca să scrie despre moldova, despre cât de mult o iubeşte x sau y. însă vlada ciobanu déjà îi vlada ciobanu cea adevărată şi o scris asta pe blog la dânsa aşa că noi sugem degetul.

ca să scriem ca vlada ciobanu ne trebu să ne fopsim părul în rîjîi, să adăugăm jiumati di chişinău în facebook şi devenim mai mici de statură şi mai modeşti oleacă. astea toate fiind făcute, ne transformăm în taracani mititei şi ne infiltrăm în mozgul vlăzii. acolo găsim:

moldova, tu eşti amărâtă şi crede-mă că nimeni nu te iubeşte. norodul moldav nu te cunoaşte, moldovă. politicienii te supun chinurilor şi datoriilor. spatele tău este biciuit de incultura cetăţenilor tăi împuţiţi. moldovă, te urâm. eşti violată de fiecare al treilea cetăţean. eşti violată de preşedinţi, de miniştri, de cinovnici, de artişti, de bloggeri, de ţărani, moldova. nu te iubeşte nici albot, nici chirtoacă [aici mardari sare în faţă şi ne arată un placat deştept făcut cu propriile mâini. un placat unde e multă reclamă şi chirtoacă e jinovat şi treb de pus la zid şi la rastrel] nici micleuşanu nici hose nici măcar irina loghin nu te iubeşte, moldovă. ai fost futută moldova de mine, de comunişti, de timpul şi jurnal, de parlament şi de copiii ruşilor. n-ai viitor moldova. tu n-ai făcut nimic, dar nimic care să ne facă câtuşi de puţin să te iubim. ai tăcut ca o vacă moldova. totuşi, cu toate astea, noi îţi multumim pentru că încă ne mai hrăneşti. mai putem să te furăm, să te minţim, să ne folosim de tine şi mai ales de prostia ta moldova. să-ţi folosim mizeria în textele noastre, în spoturile noastre sociale, în filmele şi în picturile noastre. pentru asta îţi suntem recunoscători. îţi mai suntem datori pentru pozitiile diverse în care ne-ai mângâiat genitalele. dar de iubit, nu te iubim moldova. ne ştergem la cur cu tine.

eu amu ies din capul vlăzii ciobanu. iaka acolo îi oleacă de bardak. dar niş la mine nu-i mai ghini. deamu daţi să nasc nişte idei de-ale mele. eu nu simt nimic băieţi. nici de ziua independenţei nici de limba noastră. nimic. nu simt nici orgoliu nici patriotism nici o pulă nu simt. nici 7 aprilie nici 89. nici rusia nu o simt nici românia n-o simt. unica ce ar fi, e că mă simt oleacă incomod faţă de limba română. asta pentru că pe blog bag prea multe rusisme. dar găsesc eu o modalitate de a mă revanşa pe 31 august. limba română, iartă-mă şi invită-mă la emisiunea jdi menea, o să-ţi aduc flori. tu însă moldovă, n-o sa vezi scuze din partea mea. poate doar …. viceversa.

nu ne grăbim să vărsăm lacrimi, pentru că haideţi să batem din palme şi să-l strigăm pe ion buzu iar el să facă nişte spumă la gură despre sentimentul patriotic. cât de utopic este şi cât de răsfutut este. aa, vanea ce zici?

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „un text în stilul vlăzii ciobanu:

 1. hose

  da iaka nimeni n-o vazt ca l-am tagguit s nehuia pe emeritul nicu tzarna. asta ii un moovment strategic. eu in genere as propune ca nicu sa devina chuck norrisul mioritic. ei bine, daca nu mioritic, macar basarabean. asadar nicu tzarna = chuck norris, merji? DA!

 2. piknik

  Shi huinea, ma cac pe vafla asta de moldova si vapse nah
  ui pe toti moldovenii, ni sterg curu cu ei inclusiv cu vlada ciobanu

 3. da iaka nimeni n-o vazt ca l-am tagguit s nehuia pe emeritul nicu tzarna. asta ii un moovment strategic. eu in genere as propune ca nicu sa devina chuck norrisul mioritic. ei bine, daca nu mioritic, macar basarabean. asadar nicu tzarna = chuck norris, merji? DA!
  +1

 4. ap nu m-am dunirit di cari maldovî vorgheşti. di şei di la apus di prut, di rispublicî sau di tătî maldova?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s