the Grecika 2 [the return of the grecika sau grecika în cifre şi tabele]

astăzi, 18 septembrie doo mii unsprezece 70 procente dintre moldoveni au de înfulecat grecikă la dejunurile prânzurile şi cinele lor. asta de atâta că naţia asta îi foarte stranie. îi foarte tupaia.
săptămâna asta pe piaţa moldovenească doi distribuitori de crupe au oferit grecikă care a fost realizată cu preţul cuprins între 10 şi 13 lei per kil. e vorba de kantora perlina şi evident bunetto.
ce se întâmplă în astfel de cazuri? moldovenii după un an sau doi de abstinenţă de grecikă s-o pus pe cumpărat grecikă.
a huli? era 40 di lei grecika da amuia iaka îi 17 lei. trebu di cumpărat. da nu că de cumparat 1 pachet sau 2. da vreo 5 aşa îi normal. că şini ştie cât o să fie grecika mâini sau poimâini. da dacă o să shie 100 di lei grăuntele de grecikă?…belit-am
e simplu: aiştea o strâns noua roadă de grecikă pân’ o uscat-o pân’ una-alta şi iat-o în şcafurile noastre. nu vă scăpătaţi, nu vă îndopaţi cu grecikă, nu vă peredozniţi că nu merită. de az încolo grecika a să shie la preţ omenesc. şi acum cu grecika de anu trecut pe care magazinele o cumparat-o cu 28-30 di lei preţ de facturî ce-o să facă? naprimer grecika *lider* pe care toţi amu încearcă din răsputeri s-o dea cu 29 di lei [po hodu preţul de zacupcă]. dar nu le iese. îi pre multă grecikă. îi aşa de multă că aproape îi pi dijeaba.

eu n-am scris de o veşnicie. asta se vede din acest text. eu dacă să văd aşa text la altcineva , îl măscăresc tare. voi deam iertaţi-mă dacă îi cu putinţă pentru acest text-porno.

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „the Grecika 2 [the return of the grecika sau grecika în cifre şi tabele]

  1. Eu tot daca ceva am cautat renumita grecica, mi-o fost highly recommended, numa ca rafturile spre seara erau goale 😀

  2. piknik

    nia vapshi ni-i drept in pula, poate grecika sa shie si sto bacsav grauntele, pohui, io asa izvrashenie v jizni nu krap

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s