oleg carp: ejaculez peste tot oraşul

înregistrarea kagby merge deamu, salutul o fost, noi ne-am zdaravit.
oleg mă intereseaza şi kelea dorului cauţi tu în fiecare zi la monumentul asachi.

mhi mhi .. probabil caut, da nu probabil, cu siguranţă caut iubire. iubire faţă de aproapele meu.

în fiecare zi la o oră anumita tu eşti la asachi şi cauţi iubire?

eu sunt mereu acolo. atata doar că na, e o coincidenţă când tu mă vezi acolo şi crezi că vin la o oră anume.

sunt foarte curios care este regimul lui oleg carp. ce faci tu de dimineaţă până seara

citesc, mm mă uit la femei, adică le admir, mănânc … ce apuc, mă dau cu bicicleta cât încape în mine, iar în timp ce mă dau cu bicicleta iarăşi caut sensul dragostei caut alte stele caut…aceeeaşi stea, de fapt, care se cheamă dragostea. na poate prea generalizez, dar până la urmă e ceva în inimă, în suflet

de exemplu astăzi ce ai făcut, pas cu pas.

păi de când am început să fac sport, în fiecare dimineaţă ma scol la ora şase, deci fără ca să îmi mai bată alarma la cap, ceasul meu e creieraşul meu, care mă trezeşte exact la şase nici mai mult nici mai puţin … a, poate cu un minut două greşeşte, da… sau nu e o greşeală nu e o eroare. el s-ar putea că totuşi are grijă de organizmul ăsta care necesită odihnă. după care alerg vreo oră până la şapte şi un sfert.

azi ai alergat?

bineînţeles. da, şi iată mă simt bine. după care m-am întors şi mi-am pregătit tradiţionalul terci din grâu cu zahăr, mi-am luat pastila contra durerii de stomac, după care mi l-am pupat pe frumosul meu nepoţel – iubirea mea – care împlineşte 2 ani şi pe care tare tare îl iubesc. el este de fapt lumina în casă…. şi m-am băgat pe face am spus noroc la câţiva oameni dupa care am citit. adică mi-am luat căluţul şi am ieşit iată…

căluţul tău are un nume?

da… regina

haha, căluţul tău e totuşi de gen feminin.

da bineînţeles şi e roşcată. da şi între timp m-am pornit în căutarea iubirii iar între timp mai şi citesc. pe unde mă opresc îmi deschid cartea, îmi beau ceaiul şi mai citesc.

acum o lună când te întâlneam pe stradă îmi amintesc că aveai un vis, şi anume să ai o bicicletă. în tot acest timp, jumate din băieţii bravi vor să aiba un mustang, un X5 sau măcar un jeep oarecare. cum e sa ţi se implinească un vis atât de dorit?

gen e ca şi cum, na, dacă vrei pot să-ţi transcriu senzaţiile… e ca şi cum te-ai îndrăgosti pentru prima oară. pe bune deci pe bune, deci dacă e vorba de o bicicletă pe care ţi-o doreşti. senzaţia aşteptării e ca şi cum aş astepta un copil. naşterea copilului, naşterea unui text, naşterea unui roman. cam cu aceeasi ascuţime de senzaţii. bicicleta asta am aşteptat-o mai mult decât guvernul ăsta sau parlamentul ăsta. da daca mi-aş dori un parlament, poate că la fel sau poate mai mult l-aş aştepta.

cum te împaci cu munca, serviciul? se licheşte munca de oleg carp?

haha, bai nuuu, sub nicio formă şi critică. dacă te referi la munca ce ţine de redacţie sau nu mai contează, munca fizică… în fine, dacă e să depind de un patron care să îmi arate ce să fac şi cum să fac atunci pe bune nu vreau. mai bine de unul singur umblu pe străzi şi fac bine. adun sacoşe murdare şi le duc la coşul de gunoi, chiştoace; pot să şterg la fund un copilaş care este murdar pe drumuri care, na, a făcut pe el şi cu mare drag l-aş sterge la fund decât să …

[apare un personaj care ne întrerupe şi ne întreaba daca putem să-i dăm zece lei. eu voobshe spun srazu ca n-am da aleshka o zis că odin lei mogu dati]

ok… în contextul muncii aş fi curios care dintre profesii, meserii ţi-ar fi aproape de suflet şi ce anume ai vrea să faci?

aş fi vrut să am un atelier de fotografie artistică. adică pe lângă faptul că îmi place ce fac, mi-aş dori să fac fotografie ca şi hobby.

aminteşte-ne ce face scriitorul oleg carp.

până mai ieri sau până mai alaltăieri cred că eram prea rătăcit. acuma sunt rătăciţel şi merg spre a mă regasi în grămada asta de univers. mai e un roman care s-ar putea să iasa chiar foarte curând

oleg da tu ai zodii, ai an? mă gândesc că cititorii ar fi curioşi să afle aceste delicate lucruşoare gen în ce constelaţie te afli?

mmm hmhm hihi…. mi se pare că mă aflu undeva în epicentru

şi ce zodie concretă eşti

săgetator

anul?

anul 76.

nuuu băi nu în cifre. ce animal? sau nu ştii?

nu ştiu.

bun, a s-mă uit pe internet şi an era 76.
tot de la tine am aflat printr-o coincidenţă că ai avut azi încă un interviu. Cu careva de la jtv. nu te simţi vedetă?

sub nicio formă şi critică. asta nu-mi mai lipseşte.

mulţi dintre scriitorii basarabeni au reusit să se stabilească în românia. e vorba de vakulovski m., micleuşanu, ernu, mai nou şi gamarţ etc etc n-ai avut dorinţe sau tentative de a te stabili şi tu undeva peste prut?

da bineînţeles, eu şi în clipa asta nu ştiu ce mă mai ţine aici, da mă ţine ceva cu siguranţă, şi cu siguranţă demult era să-mi rup gheata acolo unde am iubit.

deci te vei stabili în românia?

da fireşte, s-ar putea chiar mâine, sau diseară, [aishi deamu n-am mai putut şi am râs ca un bou şi aleshka s-o oprit oleacă şi a adăugat ] poate la vamă o să mă stabilesc.

te-ai gândit la familie sau ceva ce se cheamă relaţie de lungă durată?

băi da, da. dacă până mai ieri mă tot gândeam la asta, uite că astazi în ciuda la asta rămân totuşi cu regina mea ca în schimb să dau celor care o să deschidă la veceu când o să se cace romanul meu motanul albastru şi or să zică : da bine, ok, e ceva!

spre final am păstrat două lucruri importante. este evident vorba de labă şi carte. nu îmi pot da seama care e mai importantă, hai despre labă. care e cel mai fain/neobişnuit loc în care ai făcut laba, vreodată.

băi, pe acoperiş la mine fireşte, ejaculez peste tot oraşul îţi dai seama. peste toate femeile, reginele şi împărătesele.

dacă ai avea în faţă un om dornic să citeasca cu orice preţ o carte. ce carte ai alege pentru el?

bulgakov, sobacie sertze. e aşa ca o broşurică, şi ar prinde pe oricine.

bun, cam asta o fost. şi? vsio, hai la vreun ceai sheva.

aleshka priveste luminos viitorul. aleshka nu se teme.

aleshka el cand nu iubeste, apu iubeshte:

r e g i n a si oleshka

3 comentarii

Din categoria Uncategorized

3 răspunsuri la „oleg carp: ejaculez peste tot oraşul

  1. gabi

    iimm, i feel ya bro, te inteleg cu bicicleta, e exact asa cum zici, cu indragostitul. eu am primit o bicicleta furata (avea sistemul de inchidere taiat) pe care si acum o salut cind o las la garaj. nu o mai pup, e adevarat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s