aşeia-s… delfini ăăăi

urăsc momentele de linişte care se aştern după ce trece un uragan. urăsc momente de sinceritate. urăsc când la mine pe blog apar astfel de postări de tot căcatul din lume. recunosc însă, că aşa momente trebuiesc.

acum, după ce share-urile de pe făisbuc s-o terminat şi sutele de vizite s-au redus la modesta cifră de 20/zi se poate de simţit bine. ce-i drept bine nu pre am cum să mă simt, mai ales că oricum n-ai întoarce-o, nu pot să-mi iert faptul că n-am mers săptămâna trecută într-un loc în care demult tare visam să ajung. puii mei, vorba romişilor.

începem:

1

iniţial prin vadim iar apoi prin blogul natei albot am dat de fantastica publicitate, sau scheletul unei publicităţi, pentru o marcă de covrigi. este minunată, ingenioasă, hazlie, cu un potenţial publicitar extrem de pronunţat. umorul planetei moldova fiind depăşit cu delicateţe, după mine. oricum am privi-o, seamănă enorm cu felul de a pune accente cu cel al lui micleuşanu însă e diferit, e soft, e sweet chiar. în afară de “blea”/ul scăpat cumva tâmpiţel aşa, spot-ul este pur simplu fenomenal. de el se îndrăgostise iniţial vadim, apoi am văzut că şi albot iată şi eu de vreo 20 de ori l-am privit. a reuşit să adune pe youtube în jur de 230 de mii de vizualizări, atenţie!, clipul fiind plasat pe youtube acum 4 zile. stând şi urmărind cum se adună afişările am putut lejer constata că în jur de ultemele 4-5 ore, video-ul a acumulat aproximativ 15 mii de vizualizări. mi se pare un tempou incredibil.
românii s-ar putea că nu toţi îs încântaţi de accentul moldav, deşi e foarte amuzant, firesc şi cu adevărat – adevărat rupător. aşeia-s… delfini ăăăi

enjoy:

2

un fel cu totul şi cu totul rupt de a face muzica îl putem întâlni dacă dăm de “listener”. un fel total de nenormal de a cânta. de fapt, mai curând de-a citi decât a cânta. el mie mi-o plăcut tare şi mă gândeam poate îl vedeţi şi voi şi o să vă placă şi vouă. l-am întâlnit cumva întâmplător în căutările youtube despre the chariot. la un moment dat mergeau în turnee împreună cu listener.

enjoy:

http://www.youtube.com/user/listenerproject?blend=21&ob=5#p/a/u/2/ld6E5hvvD6U

3
jacqueline mannering are 19 ani şi este o padrujică din marea britanie care se ocupă din pelinci cu muzică şi în special chitară iar pe lângă asta este considerată şi model pentru the fotce. paradoxul e că de pe la 15 ani îşi petrece timpul pe youtube, plasând clipuri cu demonstraţii de performanţă muzicală. a pus solo-uri de-ale ei, cover-uri de-ale formaţiilor célèbre, mai pe scurt punea mici lecţii de la care puteai învăţa. deoarece e foarte ciudată, cu nişte ochi mari-mari este un subiect curios şi în calitate de model. de aceea tot ce face ea, e să apară la tv în diferite emisiuni, să pozeze în faţa fotografilor şi să-şi trăiască slava. clipurile ei de pe canalul său youtube au adunat 35 de milioane de vizualizări. asta-i, scuzaţi-mă de rusism, ebati! cazul ei e de râs şi de plâns. eu nu ştiu ce să fac, să râd sau să plâng. poate ştiţi voi:

3 comentarii

Din categoria Uncategorized

3 răspunsuri la „aşeia-s… delfini ăăăi

  1. XXX

    mulţam de post ăăăi!

  2. hose

    asta tie multam aaai. mai intra dak sheva. hai sh ne-om multumi reciprok nu vrei? hai, ashe umplem doozeci de posturi cu multam-uri 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s