Cea mai LUNGĂ partidă de SEX ever. (titlu pt toţi lashepezii care vor să apese pe asha categorie de link-uri)

Locuitorii terrei fac sex.
În timp ce unii practică partidutse modeste de sex, alţii se fut animalic între ei în kvartiri, toalete din admiraluri, în pădure, hoteluri sau chiar sh în lift aşa po zaicekomu. Câte doi, uneori câte trei iar alte ori toţi odată. Adică 23 de oameni contribuie la orgiile de pe minunata noastră planetă care dă kanioashili. Ei, da noi nu suntem de jină, niş-într-un caz. Ducă-se pustiu.

Iată ce cred eu despre oamenii aceştia. Oamenii n-ar trebui să facă sex niciodată, cu atât mai mult nişodată n-ar trebui să se fută între ei. Da-da… eu sunt un frustrat şi ideea mea poate să vă pară deplasată şi bolnavă şi eu ar trebui să mă duc la freud la vreun seans numa că voi ats uitat că el o murit demult sh nie voobshe ni-i fix în pulă de ceea ce credeţi voi. Da-aţi ghicit. Pentru mine contează numa părerea mea sh voi amu trebu să apăsaţ alt+F4 că nie ni-i totuna sau de trei ori să apăsaţi ALT + F4, sau de atâtea ori să apăsaţ până nu explodează compu sh să vă sară pe roje multe steclişoare de la monitor.

Întrebarea care apare în acest paragraf, este da cum oamenii a să se înmulţească. Nishcum n-o să se înmulţească pentru că ei nu merită să se înmulţească. Futaiul, sau în unele cazuri sexul sau voobshe în alte cazuri “facerea dragostei” trebuie oprit navsegda de oprit. Ajunge să comunicaţi prin organele voastre meschine genitale. Citits o carte, scriets o poezie, la urma urmei mai duceţi-vă la Tsercovi.

Eu m-am zaebit să aud cum unul vre să fută pe altă sau alta pe unul sau încă şi mai ghini un mujeciok îl doreşte pe altul. Nu se mai poate aşa. Voi toată viaţa vă gândits la asta. De la 14 ani până la 70 di ani voi vă gândits numa la futai. Ruşinică să vă fie. Bateţi-vă cu capul de pereţii groşi de beton sau în cel mai bun caz săriţi de la etajul nouă cu capu-n jios pe cel mai nou asfalt din chişinău care, ştim cu toţii, se afla pe bulevardul ghici ghicitoare mea: grigoraş vieru.

Eu încep brusc să mă plictisesc pentru că voi nu înţelegeţi nişo pulă şi cu atât mai mult n-o să urmaţi sfatul meu de a nu vă ocupa cu lucruri urâte. Scoateţi din lexicalul Dvs cuvinte precum: prezervativ, miniet, racom, kuniss-uri [hotea poate aista tre de lăsat pt că îi partea frumoasă a sexului numa că shini nie ni-i intiresno poate s-o facă acătarea?]. expresii de genul: am intrat ieri în garaj, i-am pus lu asheia un băts, i-o tremurat bucile0 etc etc toate aceste expresii eliminaţi-le cât încă nu-i pozno. Eu vă spun.

Eu mă duc să mănânc sfecla sheartă că ni-i a mânca. Voi rămâneţi cu mâna în chilots şi gândiţi-vă mai filosofic asupra acestui aspect pe care voi scatinilor nu l-aţi meritat. Voi n-ats meritat măcar organe genitale, dar dă mă rog, Dumnezeu amu n-o să se apuce să reinventeze totul doar din cauza voastră.

Jiţăilor ş jitelor.

8 comentarii

Din categoria Uncategorized

8 răspunsuri la „Cea mai LUNGĂ partidă de SEX ever. (titlu pt toţi lashepezii care vor să apese pe asha categorie de link-uri)

 1. asa un badtrip de la articolu ista negativ

 2. hose

  xa xa! dap izvinite podvintesi. tu tot esti jinovat, eu je avertizam, apasati alt f4. kagby ma gandem ca shineva o data si o data a sa ma abmatereasca pentru ca stric nastroenia.

  lasa tat a s treaca, noi a s dam kanioashili intr-o zi.

 3. Andrey's Live Travel Journal

  ii bun, ciuvak tu ai fost velikii inkvizitar v katoliceskoi ispanii in 1344. Horosho skazal 🙂

 4. Einzwei

  Shini nu ts-o dat? )))
  Dar ce-i drept ii drept.
  Omenirea nu progreseaza pt ca de la o anumita varsta baietii incept sa se gandeasca la futai, iar fetele la futai cu dragoste. Iar potentialul uman n-are cine-l valorifica, sau societatea le spune la astea ca-s niste zadrots.

 5. vikky

  hose, keep it going. Scrii tu tare frumushăl, colorat sh daje reuşeşti s spui ceva cu tolk. plac nie asha oameni 🙂

 6. la dreacu ma mai fac o data virgin 😀

 7. Ha ha ha… De fapt, chiar fix la tema ai scris. +11111(1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s