despre idite nahui party, la rece!

astăzi o echi puţă [scuzaţi la mine knopka di space automat se apasă la unele cuvinte], aşadar, o echipuţă micuţă de bloggeri a muncit de cu zori şi până seară la apus. acolo, în birourile lor sau în odăiţele în care munceau… klava se auzea toca-toca, toca-toca. astăzi, nici ştiri nu s-au făcut, nici facturi ale ONG-urilor n-au fost duse la semnat, ce să mai! astăzi nici măcar o dublă din vreun spot publicitar nu s-a făcut. cum asta k cemu eu klaniu?

cum? tu încă n-ai dat attending la “idite nahui party”? dap acolo a să shie clasna. acolo şaşlyşi cu ketchup daje pot să şhie. din iepure, din mâţă chiar şaşlyşi din borta curului poate să şie. acolo filat, ghimpu, dodon a să vină ş o să-ţi dea voie să le fuţ câte un pumn în bot, acolo gheaghea plahish dajă o să se risuiaskă cu ahrana să-ş şteargă curu cu tine. acolo, mai pe scurt, trebu de ajiuns jiu sau mort.

voi nu gândiţi că eu glumesc. nish într-un caz, cum ar mai spune the bloggerii politici. asta tăt serios. eu cu urechile mele am auzit, din surse kaneşna de încredere di pi la guvern di pe acolo. apu sursele istea, la propriile mele urechi s-o apropiat şi mi-o zis că oamenii care au zamutit [vai ce minunaţi sunt ei, haideţi să-i urmăm!!!] tătâ gavnataua asta di vecerincă, apu la oamenii iştea curjeu azi sudori şiroaie, când chat-uieu între dânşii să pună totul la cale şi chiar prin presă să baje vreo două pile [eu corect am zis ultimu cuvânt? e cu I sau e cu U?] ap nevajno. dar alte surse voobshe demne de încredere, îs ashe de încredere încât eu blea bag capu în kipitok pentru dânşii, apu mi-o spus că unii dintre organizatori [brava! voi suntets pentru popor, organizatorilor “idite nahui party”] aşadar, unii dintre organizatori az daje nish sushi la obed n-o ieşit să mănânce în concenye lor zavedenii tuparylye, pentru că înţelegeţi voi, ei au muncit pentru popor azi, pentru adevăr şi dreptate ş ei nu vor ca pe ei să-i dezamăgească aşa lehko cei pentru care au votat. apu voi să nu credeţi că eu amu skimb tema. nu. eu am surse ebati şi di sigure. sursele mele se tusuie lângă sursele lor! ca să vezi şi să te ahuieşti.

eu sper că voi v-aţi dat seama că toate aceste lucruri eu vi le-am spus po secretu, la urechiuşele dvs. şi voobshe, eu amu vorbesc absolut în şoaptă. aşa că vedeţi voi cui spuneţi şi ce spuneţi.

na samom dele, dl luchianiuc, dna [aici deamu înţelejeţi cum vreţi] ciobanu, dl castraveţ, dl bunescu, daje dl mardare, dl gandrabur. iaka aşa. eeee, voi aţi crezut că eu l-am omis pe dl armaşu? o brânză. iaka poftim: dl armaşu. aceştia sunt oamenii cu adevărat pentru sau pro-popor. aceştia sunt oamenii cinstiţi, inocenţi şi apolitici. ei nu discută politică pe la colţuri. ei n-au avut treaba cu politica nişodată şi ei nu ştiu bleaghi că politica asta îi o vafle v rot pentru norod. ei nişodată nu şi-o dat cu părerea dispri vreunul sau alt măgari din politică. nu… ei prima zi o kikat drept din buca podului şi o zis: iahuieiu, da eu atunci când scriam materiale de opinie despre vaflea x sau y din parlament sau făceam spot electoral lui boul z sau w, credem că tăt a să şie ghini, de fapt.
ei da, şi cu voi, organizatorii şi oamenii care a să şie la idite nahui party az prima dată ne arată nouă că ei de az încolo, tipa aşa trebu de înţeles, s-o lăsat di politică, nu mai cred în nişun gheaghi.

pentru şini n-o înţeles nişo pulă repetăm: oamenii care amu ne invită la idite nahui party îs curaţ bre. ca lacrimioara. ei prosto îs indignaţi ebati. ei îs şocaţi cum o putut alianţa aşa să procedeze. ei prima zi o auzit de cuvântul politică. ei o să facă poreadcă în ţară neapărat. ei o să mergă la vstreci cu filat ş plahiş să facă ordine în ţară.

amuia du-te şi fă attending la party. noi pentru norod, pentru dreptate, pentru un dejet în cur. nu vrem ca votu nostru de încredere să şie aruncat într-o groapă plină cu căcat. noi spunem idite nahui party. da tu pentru şi optezi?

cel mai trist că amuia mai este şi boicot la boicotul cu şaşlîşi. refuz, rezist eu nu sunt pohuist! este motoul lu celălalt molodioj care nu boicotează alegerile. situaţia nakaliaiţa. prin attendingu tău la unul dintre grupuri poţi decide atitudinea tineretului. apu decide. fă capustă şi imagine lu rebeata de pe ambele maluri, da eu mă duc poate să trag un fum şi la cur v-am văzt pi tăţ cu politica voastră deşovaia şi PR vostru pi facebook numa vă vîebiţi.

v-am pupat. Pa.

17 comentarii

Din categoria Uncategorized

17 răspunsuri la „despre idite nahui party, la rece!

 1. vieboanele nu costa nika
  like-urile le dau incredere
  reiterez inca o data,
  jose, istinu molvish

  vot takoe vot 4stishie

 2. hose

  tucma urat scris. asta matinca probabil ca m-am inkis in casa. lasa ca din cand in cand asa posturi trebuiesc. sa nu ni se para ca viata-i pre frumoasa. da la mine pe limba se invarte un post frumos despre doi oameni stranii si interesanti. cum am un ceas liber srazu bagam. hai ca ma duc la tenis rebeata. niste sport nu strica.

 3. nu-i nică că eu dracesc la articol?

 4. Viorel

  situatia nakaleaetsa. tremur.

  eu prosta am vrut sa zic maladets pentru text. tare ni-o placut.

 5. chloe

  Super articolul!!!
  Chiar daca e „condimentat” e si cu gust adevarat si amuzant :)))

 6. taranu

  parca eu am vorbit, da tu ai scris

 7. nuş ce vă tot înfierbântaţi voi. pentru mine, acest party e un pamflet) nuş cum voi))

 8. Шашлыкоед

  Походу кто-то скомандовал журналюгам ФАС!!!!

 9. Ai pus degetul pe rana. Toată parnuha asta cu „idite nahui party” face parte din schema de manipulare pusa la cale de cel mai flocos politician din spațiul mioritic – cetățeanul asumat Voldemar Ficat de Lăpușna. Din păcate blegherii ii fac jocul nu înțeleg ca sunt folosiți pe post de idioți utili de către acest ins smecher. Sa nu ajunga sa lanseye o campanie gen „Moldova fără Ficat”

 10. antonio

  afftaru, iti pun o piva. la „eli-pili” 😀

 11. hose

  antonio, davai la zarplata [daca o’i ave ashe sheva] ap davai la admiral ne intalnim

  in rest rebeata, si-s va spun. eu voobshe nu inteleg de ce am fost promovat asa de mult pe facebook [unde nu te uiti hose, o piva]. naverno sheva neto.

  in rest ei je stiu ca nie imi plashi mardare si ciobanu ca shi ciuvashi. prosto asta tat restu ii fignea.

 12. un articol ff reusit…si cred ca limbajul pe care l-ai folosit reflecta perfect situatia politica din tara…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s