Victor Chironda – bloggerul care împinge din răsputeri bulgărele pe nume opinia publică

Victor21

Una dintre vocile care merită să fie auzite este cea a tânărului specialist în comunicare, se pare, Victor Chironda. De la o vreme, toate postările de pe blogul său sunt dedicate problemelor municipale. Profitând de orice ocazie, tânărul internaut cântăreşte grijile şi bubele primăriei, meticulos, mai tot timpul indicatorii fiind în defavoarea primarului Chirtoacă. Partea cu adevărat faină e că Victor şi-a pus un scop bine definit (cu sau fără interes politic), realizarea căruia, cu mâna la inimă scriu, decurge cu brio, iar eu salivez urmărind acest proces. De altfel, ca să vedem cât de dramatic şi ironic poate fi un tânăr destin politic, propun să updatăm cunoştinţele noastre despre Chironda. Victor se număra cândva printre rândurile tineretului liberal. Mergea la şedinţele june ale PL-ului. Dădea mâna cu liderii acestui partid şi, ca o albinuţă, se implica în treburile domestice ale acestuia. De altfel ca şi mulţi alţi bloggeri, foşti sau actuali membri de partid sau simpli colaboratori cu agenţiile lui Plahotniuc, bunăoară. Acum Victor, se zvoneşte, munceşte pentru tabăra liberalilor reformatori. Iar fiind la curent cu momentele telenoveliste din romanul drăgăstos al acestor două partide (PL vs PLR), putem uşor deduce de unde se trage şi pasiunea înflăcărată a bloggerului de a îndrepta arcul înspre primărie. Asta pe lângă argumentul că băiatul pur şi simplu vrea tot binele din lume chişinăuienilor şi are cele mai bune intenţii faţă de capitala moldavă.

Toată munca pe care o depune Chironda este în proporţii demne de apreciat. Mai mult decât atât, întotdeauna am lăudat o muncă făcută cu pricepere, indiferent de vectorul politic. Vreau sa spun că un profesionist va nimeri de zece ori în acelaşi punct, cu o deviere minimă de la ţintă. Adevărul e că simpaticul Victor Chironda este la moment bloggerul nr 1. Asta dacă luăm în calcul frecvenţa, consistenţa şi efortul depus la fiecare postare. Unde mai pui faptul că pe Facebook postările sale apar cu marcarea „sponsored”, ceea ce înseamnă că tânărul, sau altcineva, nu contează, investeşte bani în promovarea postărilor sale. O fi fiind o modă nouă la bloggeri, cine ştie.

În timp ce lideri de opinii, în cele mai prestigioase gazete, latră aproape în gol ca nişte dulăi îmbătrâniţi, tinerii specialişti în PR au un rezultat impresionant în influenţarea opiniei publice. Acum, lăsând simpatiile politice deoparte, prezente bineînţeles peste tot în presă şi în blogging, haideţi să încurajăm tinerii inteligenţi şi meseriaşi, pentru că ei sunt viitorul ţării noastre. Luaţi exemplu, voi, studenţii de la comunicare. Dar, atenţie, învăţaţi şi din greşelile altora de a nu depune muncă sisifică cu iz politic, pentru că nu toate obiectivele sunt de o natură chiar blândă. Tziom!

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Victor Chironda – bloggerul care împinge din răsputeri bulgărele pe nume opinia publică

  1. Cernomaz, ne ponel, ce anume ii neajidano?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s