vinerea asta: tania cerga

vinerea aceasta, în comparaţie cu alte vineri, va fi una cumincioară. narkotorgovţelor li so terminat marfa încă de niercuri ashe ca tu az este chip niş buruian snu fumez. da nish roţ nai de unde găsi pentru că ele încă sâmbătă trecută so terminat în chişinău, ultima roată gonzo o împinso întrînsu după ce jiumati di ceas so bătut cu rhanolli, care o prinit pizdeală cu uşurinţă pentru că era sub himkă şi se credea anatol melnic (din care motiv în acea zi a avut trei tentative de sinucidere strângânduşi capul în menghină năprasnic)…
fffsio. adio tabletcuţe în acest weekend. asmerji acasă ste uiţi moşnegeşte la televizor la moldova are talent. dap altsheva shi? poate faşi o labă, k dă o n pulă, taniuşa cerga îi bună bucăţică şo face pe un fel de marin a noastră. da ghini că poate grăi frumos. blea nimeni nui drug cu dânsa? oare îi teafără ş dezgheţată? hai fă laba ş taşi.

pi card o rămas 2000 di lei. opţiuni: la bomj de dus de kurit burian? merje. la brothers de intrat? merje. da numa că după 11. nu, da treb de dus acasă de aprins moldova are talent, ş deamu şerveţelul de pus alături. numa nu de terminat când îi crupnâm planom ţărnă sau încă şi mai rău: moşneagu… bleaaa, gruz, vinerea asta nuş de ce se vrea cumincioară. poate blea de tras o fugă la sînjera de luat 10 kile de jin ş za adno, la întoarcere de trecut pe la bătanica pe la şini trebu ş de i futut o dorojkă de soliarkă? dă o n pulă că doua zile ţine athodneacu după dânsa dak baji pre multă. huinea kimiceskaia eu so trimăt în pulă. deşi treb să recunoaştem prihodu nu i chiar rău ş îi destul de creativnîi ş mozgu are cu se juca paru cesov. laso naibii de saliarkă că ma ustură nasu pi urmă 1 săptămână dar ş jin niş nu vreu.

Vinerea asta no să fac nicio pulă. daţ numărul lu cerga, careva…

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s