Brothers Pub Chişinău

în centrul chişinăului există o problemă cu localurile. cu localurile agreabile. unde să te poţi odihni după job sau odată pe săptămână când vrei să stai cu prietenii. cu atât mai mult acum, când a venit sezonul rece. poţi desigur merge la admiral (eli pili), ceea ce şi fac, de altfel, majoritatea ofesnecilor, snobilor, pozerilor, hipsterilor şi micilor vedetuţe internaute sau muzicale. nu zic nu, intru şi eu în admiral uneori, ceea ce înseamnă că fac şi eu parte din lista de mai sus. poţi merge la 513, să leşi 200 di lei pe 5 beri ş un pachet de te miri ce. poţi merge la rock n roll să fii deservit cu un mare pohuism dacă vorbeşti româna şi să laşi şi acolo 30 de lei pe o bere pt că ei astăzi nu au de aceea de 20, bunăoară. mai nou, poţi merge la tipografie, local deschis în incinta tipografiei de la casa presei. (da, da, da. e localul care e pe val, şi stă pe vârful limbii tuturor tusovcecilor). iar dacă ai chef să mergi la o orghie pe cinste poţi oricând intra şi în spălătorie. bier plazzuri, chateauri, tratorii – etc.

du-te unde vrei dar te rog mult, nu veni în noul Brothers Pub, local deschis recent în locul fostei „povestea”. nu veni aici pentru că aici e prea simplu comod şi decent pentru gusturile tale. nu veni aici pentru că no să găseşti bere la sticlă la preţ de 30 de lei, cu gust de timişoareană expirată, cum bunăoară am păţito nu demult la admiral. aici toată berea e doar la halbă. brothers pub e un local micuţ, amenajat simpatic, situat la colţul format de străzile bucureşti li eminescu. bothers pub e îngrijit de 2 băietani ( posibil fraţi, posibil veri posibil nu) care în primele zile când s’au deschis stăteau cu uşile deschise, şi te primeau cu grijă.

Intrăm. localul gol-goluş. meniul e incă în tipar. nu ştim ce ne aşteaptă. kellers blondă vreau. 19 lei? zaebisi. teodor (unul dintre brothers) povesteşte despre bere, despre cârnăciorii gustoşi, despre peştele pe care îl au la bere. la un moment dat auzim: din partea casei nişte peştişori la bere gustaţi. ceeeeee? care partea casei de unde aţ chicat? în chisinau cineva dă din partea casei ceva? la brothers pub uite că s-a dat. aşa pur şi simplu – să ne placă să mai intrăm.

bere bună, atmosferă friendly, local micuţ, cu risc clar să nu găseşti locuri. oraşul vechi semibrună – 17 lei, kellers blondă 19 lei, brună 22, gotter nefiltrată, blondă, brună: undeva 20 22 şi 25. paulaner, bere importată, îi 50. mănânci cârnăciori de la 35, iar o porţie de peştişori mici, cărnoşi şi afumaţi (suficientă din plin pt 2 oameni) e 25.

muzică bună băieţii înkă nu au. dar buna dispoziţie şi bere buna la halbă – cît încape. dăunezi când intrasem în acest mini-pub, erau deja mai mulţi oameni ceea ce înseamnă că localul a atras atenţia trecătorilor. decât să dau 25 de lei pe timişoreană expirată, dau 20 pe un kellers, dar şi oraşul vechi e buna.

din când în când eu intru în brothers pub.

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s