Unimedia – portalul de știri nr 1 în Moldova!

g21mjh14elo

eu vreu tari tari să trimit cv, în scop de angajare, administratorilor Unimedia. eu vreu slucrez la unimedia pentru ca eu sunt un tip de treabă, un tip talentat, un tip care s-ar dedica în totalitate proiectului Unimedia. la Unimedia îi bine să lucrez. la unimedia îi foarte prestigios să lucrezi. doar la Unimedia poate începe cariera ta adevarată, în cazul meu: cariera mea.
dar de ce anume unimedia va veți întreba voi? deoarece să faci parte din echipa reporterilor Unimedia este cel mai cool. deoarece să fii angajatul unimedia prezintă o adevarată onoare, plăcere și un real prestigiu. naprimer eu ard de nerăbdare să fiu reporter de treabă la unimedia. să am o relație decentă cu administrația portalului – să fiu de-a dreptul respectat. eu sincer vreau să fiu trezit la ora 7 dimineața de un apel al vreunui ex-actualmente ONGist. eu ard de nerăbdare să fiu întrebat, odată cu scularea găinilor, de ce știrea cutare sau cutare a apărut pe Union(tipa deskide), pe Jurnal md sau pe mai nou, Ziarul Național punct md, iar noi, Unimedia adică, dăm știri cu întârziere??? NU. eu nu vreu slucrez la jurnal md sau la publika tv – nish întrun caz (ador expresia în forma ei „în niciun caz”, dar în altă viață). eu vreu la Unimedia. dacă aș ajunge la unimedia aș acorda acestui portal toată dedicația mea. 14 ore +. 7 zile din 7. eu aș încleia znacul unimedia pe laptop la mine (undii lăptopul meu aaaa?). eu aș face stănseluri prin oraș. eu aș primi 3500 de lei pe lună și aș lăsa din aștia vreo 500 de lei lu admini. spunându-le că ii donez întru prosperitatea companiei. ba mai mult de atât!

eu aș găsi un super erou: de exemplu cum ar fi bătmăn, sau spaider măn și l-aș convinge să lucreze pentru Unimedia să salveze oameni din numele unimediei. probabil i-aș fi propus și schimbarea numelui său în UNMEDIA-MĂN ori UNIMEDIA-WOMĂN, omul care salvează știrea de la moarte! l-aș convinge, pe super/erou că doar în colaborare cu unimedia el poate deveni cu adevarat cunoscut – datorită traficului nostru, bineînțeles. aș semna și un contract cu omul-broască-țestoasă, sau, cu 9 years old – hit girl, ca unul dintre aceștia să facă dimineața la 8, înainte de sosirea administrației, curat. aș pune să măture și să spele podeaua un adevarat super erou – ca la venirea administrației să fie lună: bineînțeles eu însumi aflându-mă deja în birou începând cu ora 6 30 – cu primul tramvai… CARE primul tramvai? cu TAXIUL vaabshe. 3000 lei împărțit la o călătorie taxi de 40 x 2 ori pe zi împărțit la 30 de zile este egal cu : nu mă interesează eu aș face totul pentru unimedia…

PS: eu nu cunosc niciun reporter di la Unimedia, ș eu nici măcar nu știu cei asta unimedia. eu pur și simplu îmi exersez scriitura sh îmi măresc doza de cocaină pe firele de păr din nas hăhăhă ce glumiță, oarecum, unimedionistă.

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s