Transplantul (comics multimedia)

comics multimedia, regie: nenormalul. scenariu: hose pablo

SCENA 1

DEBUTAM CU O SCENA DIN INTERIOR. NELLY CIOBANU PRIVESTE TELEVIZORUL LA KANALUL PLAHISH TV.

1

PREZENTATOR
La tv:
Sunteti cu Plahish tv, stirile care reflecta doar o singura parte a monedei si doar un singur om apare la tv: Igor Dodon. si acum stirile:

Nelly Ciobanu, celebra cantareata din moldova, inceteaza sa devina celebra. Surse demne de incredere spun ca faima ei este in scadere, iar un grup de cercetatori din marea britanie au demonstrat ca doar un miracol o mai poate salva pe nelly ciobanu.

2

3

4

5

6

Nelly arunca telecomanda in televizor, acesta tipa explodeaza.
Nelly deschide dulapul si scoate de acolo o statuie cu care incepe sa vorbeasca… eu as reprezenta statuia drept o figa/dule de proportii cat capul unui om. Se poate si un fuck dar problema e ca la noi in societate ii mai populara dulea decat fuckul si nu e atyt de respingator.

7

NELLY
Catre statuia-dule
– O tu, statuie cunoscatoare a tuturor lucrurilor spune ce sa fac eu sa nu-mi pierd popularitatea.

STATUIA DULE:
– O nelly ciobanu de ce tia ti so dat cap deasupra umerilor? Gandestete de data asta singura, eu mam saturat sati dau sfaturi dar mai ales sati compun cantecele si versurile…

NELLY
Catre ea insasi
– Hmmm Dulea asta are dreptate, tre sa ma gandesc singura. Eu stiu ce am nevoie. Trebuie sami schimb sistemul de valori iar pentru asta am nevoie de mmmm un transplant de gusturi. exact! Un simplu transplant de gusturi… Gasesc un donator de gusturi si redevin celebra. Multumesc statuio dule, esti nastoiashii drug.

SCENA 2

INTERIOR

Nelly in fata medicului.

NELLY
Catre medic
– Vreau sami fac un transplant de gusturi. Platesc 10 shtushi de evro. ma puteti ajuta?

8

MEDICUL
Foarte intrebator
– Transplant de gusturi????? Hmm zece shtuci de euro? Raspunsul meu este DA. e foarte simplu eu sunt profesionist, fac transplanturi de gusturi in fiecare zi, chiar ieri i-am facut un transplant lu roman iagupov. Putem incepe chiar acum.

NELLY
Bucuroasa
– Perfect, dar am nevoie de un donator de incredere.

9

MEDICUL
Hâtru
– Donatorul ramâne in secret, dar va asigur ca e un donator exceptional. Chiar ieri a terminat de citit toate cartile din lume, ultima fiind sex & perestroika a lu cheianu.

10

NELLY
Multumita
– SA mergem atunci in sala de operatii chiar acum.

______________________________________________________________________________

SCENA 3

INTERIOR.
SALA DE OPERATII

11

Nelly sta in fata medicului culcata se vede fata medicului si picioarele desfacute ale lui nelly. Medicul se kovyreste la genitalele acesteia. Din cand in cand sterge sudoare de pe frunte. Ca sa nu fie mult de lucru se poate un cadru doi cum acesta sta si lucreaza si foloseste instrumente raznye. Iar noi prosta ca sa nu desenam mult aratam imagini cu intrumentele pe care aceste le foloseste.

12

13

MEDICUL

– Vom folosi cateva instrumente necesare lipsite de orice pericol.
O pristroika

14

– Niste sare si piper

15

– Un cap de inoplanetean

16

– Si niste scoci ca sa se tina toate astea unite si inseparabile…

17

18

SCENA 4

INTERIOR
IARASI CAMERA LUI NELLY

A TRECUT O LUNA…

Nelly priveste televizorul. La tv acelasi tip de pe PLAHISH TV spune:

19

PREZENTATOR

Stimati spectatori, concertele sustinute de nelly ciobanu in ultima perioada sunt din ce in ce mai vizitate. desemnat alaltaieri cu ordinul Artist al Poporului de catre Timofti… TFU… plahotniuc, pentru ultimul ei concert sustinut cu formatia Portishead cantareata a redevenit din nou pupulara. nelly ciobanu in dreapta nelly ciobanu in stynga, nelly ciobanu in toalet sh tot ashe. Ba mai mult de atyt, deoarece ciobanu se bucura de atyta atentie, jumatate din prezentatoarele moldovence siau pus capat zilelor, dar nimeni nu se va duce la inmormyntarea lor deatyta ca taman myine nelly ciobanu va da un concert in piata marii adunari nationale iar in deskidere la ciobanu vor canta Bjork, beatles in sostavu din 70, va canta kurt cobain solo, si bineinteles kiar inainte ca nelly ciobanu sa iasa sa cante va canta doar un cante red hot chilli peppers doar 1 minut, asha repede.

20

SCENA 5

INTERIOR
CASA LUI NELLY, SUNA TELEFONUL
LA CELALALT CAPAT DE FIR E MEDICUL

MEDICUL

– Doamna nelly sunt eu, Medicul. Am o veste proasta.

21

NELLY
Speriata
– Ce veste? Vreti sa spuneti ca Vlad Filat se masturbeaza?

22

MEDICUL
Nedumerit
– Nu, dna Ciobanu, Vlad Filat nu se masturbeaza, el are suficienti bani sa se aventureze in relatii scurte cu diferite vedetutze.

23

NELLY
Usurata
– HUH! Eu credeam ca Filat e onanist. Pai ce alta stire mai rea ca asta poate sa fie rea?

24

MEDICUL
Serios
– Dna Ciobanu lasati copilarismele in pace. e vorba de lucruri serioase aici. In decursul operatiei pe care vam facuto a intervenit o problema. Exista un risc foarte mare daca o sa continuati cu gusturile Dvs Noi.

NELLY
In isterica
– Ce poate sa se intample domnul medic?

25

MEDICUL
Enervat. Striga
– Dna ciobanu nu ma intrerupeti iobanyi stos. Din cauza faptului ca scade audienta la emisiunea Sare si piper, element de baza in procesul tranplantului, dvs daca sustineti concertul de maine… ah (ofteaza Medicul)… daca iesi maine in fata oamenilor exista riscul sa …

NELLY
Nerebdatoare
– Spuneti spuneti…

MEDICUL
Trist
– Dna ciobanu, daca iesiti myine in piata in conditiile acestea, dvs o va iasa HERPES pe buze… imi pare rau

26

NELLY
Ingrozita
– Herpes pe buze? Dar eu nam avut Herpes de jumatate de an, cand am fost ultima oara racite… numai nu herpes dle medic numai nu asta… ce as putea face, va implor spunetimi… voi face orice..

27

MEDICUL
Oftand
– Exista o singura solutie. Cu toate ca donatorul dvs este tinut in secret. Unica solutie de a nu va iesi herpes este sa-l …. nici nu stiu cum sa va spun

NELLY
Sigura pe ea
– Sunt gata pentru orice… chiar si la varsari de sange

MEDICUL
Foarte serios
– Dna ciobanu, ca sa ramaneti in viata fara herpes, trebuie sa mergeti si sal … epilati pe donatorul dvs…

NELLY
Speriata
– Dar cine este donatorul meu, cine este el?

28

MEDICUL
Pe o nota trista
– Donatorul este nimeni altul decat… Ionel istrati…

29

Nelly nu mai spune nimic si pune trupca…
_________________________________________________________________________________

SCENA 6

INTERIOR
CASA LU NELLY.
TELEVIZOR.
PLAHISH TV:

30

Domnilor si doamnelor cyt de bine cand lucrurile se termina cu bine, iar binele televiziunii noastre se vor termina odata cu banii lui Plahish ceea ce inseamna ca mult timp ne va fi bine. Intrun final concertul de ieri a avut loc spectaculos in piata marii adunari nationale si nimic na fost iesit din comun. Tara noastra a devenit subiect de laude in tot restul lumii datorita lui Nelly ciobanu. Doar un lucru straniu sa intamplat aseara la miezul noptii. Ionel Istrati a fost surprins intrun club de noapte gol golut, si bietul de el nu avea niciun fir de par pe corp… astea fiind spuse va uram un weekend placut alaturi de Igor Dodon, de fapt nu, mai bine alaturi de Sasha Bognibov. La revedere.

30a

31

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s