o dragoste inimaginabilă

salut,
eu mă numesc park şi sunt tocmai din coreea de sud. povestea mea este una aproape incredibilă dacă nu chiar de-a dreptul neverosimilă. eu am ochi înguşti de aceea voi când mă vedeţi la televizor vă întrebaţi: cum de ajuns acest uskaglazyi atyt de faimos? da, eu sunt acela care a depăşit orice record pe youtub. păi iată, povestea mea a începe de la ionel istrati. nu mă credeţi? atunci luaţivă cacao fierbinte sau granneonyi cu likior şi treceţi mai aproape de monitorul calculatorului vostru, faceţivă comod pentru că ceea ce veţi afla acum este o poveste pe care o zic în premieră publicului larg.

da aţi citit bine: ionel istrati. anume el. istrati este un artist din republica moldova care are dinţi albi şi cânta piese frumoase în limba rusă şi în alte limbi. în general, limba lui este foarte plăcută la atingere. cât nash da eu acum ca limba lui shurshavaia să se plimbe pe trupul meu durduliu şi în călduri. eu sunt cunoscut pentru clipul şi cântecul gangnam style, voi ştiţi acest cântec, nu? puţini ştiu că piesa mea a pornit de la felul în care ionel…. iubeşte. eu cu ionel mam iubit în toate felurile. lui cel mai mult îi plăcea sub plapumă… cu lumânări mirositoare. ah, săl fi văzut voi pe ionel în 2008 cum mă poseda în odăile din hotelul nobil din chişinău… şi când aveam avion înapoi în coreea el rămânea cu ţigara înfiptă în dinţişorii lui albi, gol pushcă în lumina lumânărilor, cu privirea lui pătrunzătoare… ah nu mai pot ionel, unde eşti, de ce mai lepădat?… ionel mă petrecea cu privirea şi în semi şoapte spunea: liubliu tebea… i tutjă ponimaiu, liubliu tebea, şto nas razedineaet….eu mă topeam şi nu vroiam să plec aruncam geamantanele la uşă şi mă năpusteam asupra lui… mă pătrundea animalic. zicea că o sami dedice cele mai bune ale lui piese… şi cui credeţi că este dedicată piesa liubliu tebea? exact. mie…mie îmi este dedicată.

în 2008 ionel deja începea să devie cunoscut în tarişoara asta a voastră. despărţirea noastră a avut loc definitiv în 2010. el a scos un clip. eu pe atunci boceam în coreea mea. de atunci la mine în cap se învârtea numai un singur vers: gangnam style. durerea sufletească provocată de despărţirea dintre mine şi ionel istrati ma făcut puternic. durerea ma învăţat să fiu necruţător, ironic şi de fiecare dată când cineva mă întreabă: de unde atyta sânge rece în piesa gangnam style îmi vine să le spun tuturor: de la ionel istrati vinea ironia mea. e un act de răzbunare pentru că m-a lăsat… şi a plecat cu altul. dar eu, bineînţeles le răspund tuturor altceva. nu divulg secretele dragostei care a fost între mine şi ionel istrati.

după ce l-am bătut pe justin bieber la vizualizări, cu a lui baby baby baby miam dat seama că publicul e însetat după poveşti de dragoste. şi după cum sa văzut povestea mea de dragoste a bătuto pe cea a lui bieber. ah, ionele, şopteştemi ureche cuvinte de dragoste: te implor, mai cantami un catren, unul şi gata…. în general, se zice că povestea de dragoste e cea mai frumoasă poveste, dar povestea de dragoste a cântăreţilor şi a poeţilor e cea mai frumoasă. da, ionel al meu este şi cântăreţ şi poet. versurile lui îmi gâdilă şi astăzi urechile. numai tu numai tu este noul single scos de ionel. eu cred că şi cântecul acesta îmi este dedicat mie, altfel cum se explică mesajele zilnice pe care el încă mi le mai trimite şi în ziua de astăzi? iată cemi scrie: tortoshelul meu te ador, plâng după mângâierile tale… sau acest mesaj: versurile toate din lume ţie îţi sunt dedicate, purceluşul meu. şi multe alte mesaje. unele mai intime altele mai lirice. da, ionel istrati îmi scrie şi astăzi. încă îmi mai scrie iar eu îl ignor. no săl iert niciodată pentru că mă înşelat cu adrian ursu, care apropo de asta a divorţat şi el. vezi ionele, aduci numai nefericire, oamenilor, când ai să te opreşti, opreştete odată şi odată ioane….

ionel no să recunoască niciodată în faţa camerelor că ma iubit şi că vroia chiar să înfiem un copil din america…. eu tot nam să recunosc niciodată, în afară de acest răvaş, cât de mult îl iubesc pe ionel. el vrea acum să facem un turneu în china… el cu piesele lui iar eu cu gangnam style… ah ionele, limba ta, dinţii tăi albi… dar nu. după ce mai trădat niciun fel de turneu. eu singur o să fac turnee iar tu să faci turnee cu al tău adrian ursu… să fiţi fericiţi…să fiţi fericiţi, mă auzi ioane?.. iată eu între timp mă distrez cu justin bieber, care se ridică acum din genunchi şi se şterge pe musteţi… eu dragă ionel, am să te uit. o să plec în turneu cu bieber. tu, dragostea mea nerealizată, pleacă în turneu cu cine vrei… cu cine vrei. UITĂMĂ şi nu îmi mai scrie MESAJE. ADIO.

Ps: ionele, eu credeam că ai gusturi mai bune, dar chiar adrian ursu? chiar adrian ursu? serios? PA

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s