maladeţ bezniţkii, maladeţ nataşa albot, maladeţ hosă!!!

o să încep prin a recunoaşte că sergiu bezniţchi este unul dintre cei mai simpatici şi coloraţi prezentatori tv (alături de andrii bolocan, de altfel) şi plecarea lui de la jurnal ar putea avea consecinţe nefaste pentru emisiunea deşteptarea. el kaneshna poate fi şi un tamada colorat şi simpatic da asta îl priveşte. nunta lu sormea îi pi 22 spt şi ea deja are tamada, tot normal

prima mea reacţie când am auzit că bezniţchi îşi face bagajele (info auzită din ustele natashei) a fost: da nu nafig băi şi cu voi, daţi-vă o palmă, nu-l lăsaţi să plece.

că albot îi takaia ş sekaia ca ea îi asha sh pi dincolo, cum unii dintre noi insinuiază, pi mini tot nu mă interesează, noi toţi dacă ne trebu devenim spiculeanţ.

să vă spun o istorie. eu am lucrat în multi locuri. pişti tot undi am lucrat mai mult di jiumati di an eram bine mersi drujăm cu angajatorul zaebisi. odată am nimerit intro situaţie asemănătoare cu asta a lu beznitchi când am lucrat 2 luni la ziarul Timpul. di la Timpul pi mini mo uvalnit. mo uvalnit pt că nu vineam dimineaţa la volante şi că în general nu respectam regimul unui ofisnic. eu atunci eram supărat pe Timpu pizdeţ şi di tari plus la asta mo abdilit încă sh cu rublă la sfârshit. (tot zaebisi). eu am vrut să vin la mini pi blog şi să iau la huisasit Timpu ebati şi di tari. săi obmateresc pe toţi la stynga şi la dreapta. morală pentru bezniţchi sh totz angajaţii supăraţi:

jurnal tv (în persoană lu natasha albot) este un angajator. aşă cum era Timpu la vremea lui pentru mine. angajatorul are kapusta. tu nai kapustă de asta vii la angajator, că el stză deie sh tzie nişte kapustă di la dynsu. Timpul mo uvalnit pentru că lui ashe îi plashe pentru că lui ashe i so sculat sh nevajno din pricina mea sau nu din pricina mea. orici om cu bani are dreptu în limita decenţei să nu fie mulţumit de tine şi să te uvalnească. mi se pare firesc. eu dacă ash shi angajator sh nu niar plashi ceva în mine însumi eu pe mine însumi mash uvalni, sau invers, dacă nia prosta nii simpatic shineva că ni se pare ciotkii chiar dacă nu vine la ora 10 la lucru da vine deaniază eu lash angaja sh iash da kapustă pt simplul motiv că aishteas banii mei sh eu fac shi vreu.

apu sergiu bezniţchi, nu vreu eu sti ogorcesc da dacă nai ştiut apu află: angajatorii îs ashe, ei pot să uvalneasca pentru că ei ashe vor. spuni spasiba că voobşe ţo adus ş câteva motive. eu vobshe dacă de exemplu am o fabrică sh la mini ar lucra numai patlatye sh unu lysyi. ap eu lash uvalni pe acela lysyi din motiv ca nia nuni plac gopii. înţăleji inspri shi bat eu?

da, ai dreptate, pi tini ti plac fetele ş chiar eu te plac! tu eşti bun (de aceea tre să fii calm, o ste ieie publika naprimer sau altshineva) dar nu treb să faci scandal din nika ş colb în iaz că la mini o vinit padruştele mele ş o zis speriate: pi bezniţchi lo uvalnit duti ş citeşte pi blogul lui. ba mai mult de atyt nu treb să arunci cu kaka în grădinile altora.

nu, eu nu tsin cu natasha albot, dacă cineva ashe se gyndeste că tipă mai nou am treabă cu jtv-ul, nia kak vsegda nii glubako nasrati de telenovele di aistea, eu încerc să fiu imparţial. nu mă interesează cum e sergiu bezniţkii în timpul lucrului sau în afara sticlei. pohui. ştiu doar că arată binişor pe sticlă şi jtvului o săi ia timp să găsească înlocuitor pe măsură (nish nu grăim di aista carii amuiano, bun baietu da neto+neto)

bezniţchi strynji jiucărelele, pupă myna lu angajat (dacă vrei poţ so pupi pe a lu albot, eu licino nu maş da în lături) că tio făcut zvezda, duti sh fă bani mai diparti cum poţ, da pi baştovoi lasăl în paşi el săracu ari problemele ş grijele lui. nui frumos nişodata să abasreşti pi şineva în public după ce el, viditili, tio uvalnit. (vez eu am fost puternic, eu jă pi Timpu nu lam abasrit, deocamdată xa!).

maladeţ bezniţkii maladeţ nataşa albot, maladeţ hosă!

PS: da dacă lor nu li placi vorba Doamne ajute sau Dumnezeu să ne binecuvânteze, asta ei zrea aşă spun. Nia unuia imi plac aşa vorbe, ş cred că multor moldoveni. Vsiotoki, nu toţi moldovenii îs atei.

această postare o vinit firesc in reacţie la o postare a charizmaticului bezniţchi la dynsu pi blog. iaka el acolo spuni lucruri pi baza căror se poate de făcut sketciuri:

“Toată lumea care VEDE, știe cine-i Nata Albot și ce zace-n ea. De dragul prezenței unice(!) non-stop la ecran și a unei cariere de succes în TV, ea este gata să calce pe trupuri, nebănuind că această cale duce spre locul unde se adună aceste trupuri. “ astai di râs. Eu văd scena asta în felul următor:

stă asistentu lu nata şi împrăştie trupuri prin JTV:
– davai nataşa calcă pisti trupuri şi stai? Hai că vremea de efir trece!
– dacă o sne spui înco dată nataşa a să devii tu sângur amuş un trup!
– bine, scuze, nam vrut. apu nata hai iauiti câti trupuri ţam adus, şi stai calcăle!
– mmmm, bai da azi ştot nu vreu să calc pisti truputi, nam kef, hai mai ghini să bem nişte mohito, cum ziceai ca ti cheamă, asistentule?
– sergiu, sergiu bezniţchi!

Aşă di vesel cu voi băieţ ş fete, da ma duc să ma uit la eastbound and down. Bune episodes, îs a lu jody hill. Tziom.

12 comentarii

Din categoria Uncategorized

12 răspunsuri la „maladeţ bezniţkii, maladeţ nataşa albot, maladeţ hosă!!!

 1. .

  sî rîs treb sa fii in matinca…..

 2. eu sa fiu un rys ? asta cum adica? ma intrebi dak vreu eu sa shiu pisica salbatica de aceea rys… nu inteleg si mesaj so inshercat a transmite mai sus

 3. pervae slova daroje vtarova. kagbe froidian vorbind subconstientu tau paliubomu teo slivit, da asta stii numai tu, eu si valera zubco. in rest tăt narmalina.

 4. o dadada esti de ras…si ne faci sa mutrim de ras de asta esti de ras

 5. Jumbonika

  Ei, mai Hosa…hai nu mai fi asa blotnoi…tu de ce ai plecat de la jurnal…dupa ce nu ti-o platit salariu citeva luni, deam Natasa nu-i asa de zvizdoasa cum iti parea deodata?Ori tu te-ai supar , nu ca nu erai platit, ci pentru ca nu vroia sa te faca si pe tine zvezda ca si pe bezniţkii ori posmotrel…ca pina si din cel din urma o iesit o pseudozvezda…:D:D:D

  • jumbonika, da stze spun un secret. eu am scris despre beznitzkii iainte de a fi la jurnal si imi era pohui voobshe de ceea ce inseamna jurnal tv. am lucrat la jurnal 2 luni si nia ni so dat leafa. odata intarziere de 1 luna, si a doua leafa cu intarziere de o saptamana. eu am plecat de la jurnal pentru ca jurnalul nu era satisfacut de calitatea textele shi pentru ca ma zaebe shineva do nevozmojnoste. natasa nui injer sh nui di pus nish pi pedistal. natasa ii om ca tatz oamenii. poate ca sheff eu nam inghitzyto da ca mini-amic am inghitsyto normal. eu videta nu vreu sa fiu si a sne vstavlesc un glonte in cap dak a sa ajiung a la mardare (in sensul televedushii + ca eu nam nish cea mai mica shansa) sau a la beznitkii. si eu la jurnal am fost un pseudo stzenarist. da si deam toti stiu ca eu am fost la jurnal 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s