gazetul! de după orgia de joi

obişnuindu-vă deja cu tradiţionala rubrică: gazetul de după orgia de joi noaptea, propun să luăm prânzul informaţional chiar acum. este clar că eu îs un gomic minşinos care o inventat aşa o rubrică idioată şi la noi în genere n-o existat aşa rubrici. aşadar, gazetul de după orgia de joi.

1 gazetele scriu lucruri şocante. marina liţa în materialul ei apu ne aduce argumente ca o să fie mollywood. şocant: moldova film îl va avea pe steven seagal ca proprietar. nu, asta nu înseamnă că republica moldova va avea cu mult mai multe filme. sunt sigur, se va păstra acelaşi nr de filme pe an. gen vreo 10. se va repeta istoria românilor sau a poloniei hren poimi a cui. am în vedere că îi vor costa mai ieftin pe americoşi să filmeze vseakaia tufta de-a lor la studiourile europei de sud-est, inclusiv moldova. aşadar relax, maximum ce ne va da mollywoodul, asta-i nişte locuri de muncă. apropo, tot de la mariana liţa aflăm că seagal îşi caută manager, care să muteaskă fişti la kantora lui de aici. eu zic să-l propunem pe zănoagă, sau pe mardari sau încă şi mai fain pe bagoşa, sau constantinovna sau cum o mai cheamă. nu. pe cobâleanski nu putem să-l propunem. cică le trebe mănăgeri între 21 ş 31 ani. limita îi pe 1 mai. grăbiţi-vă.

2 tot un material interesăntuţ o fost cu vlad filat, căruia i-o sărit muştaru că un altcineva şi-o permis să-i taie calea folosindu-se de prioritate. mai pe scurt aflaţi de la mariana raţă cine-i milionarul care şi-o permis să treacă naglom pe sub nasul premierului moldovean.

3 ştiri din sport.yahoo-ul mă şochează. lionel messi devine subiect de ştiri sau ştiruţe chiar şi atunci când iese prosto la încălzire între reprizele partidei de futbol. tipa yahoo s-o prikalit de prikolul lui mesi. scrie yahoo-ul că messi înscrie două goluri dintr-o lovitură. video postat pe yahoo sports:

4 ştiri cultură: vlad plahotniuc debutează în poezie. s-ar putea că baieţii de la jurnal s-o pricalit de 1 aprilie, dar s-ar putea că e adevărat. nu ştiu, amuş îl sun pe plahotniuc şi îl întreb dacă-i adevărat.

5 ştiri meteo: la sfârşitul lunii aprilie / începutul lunii mai, voi lansa placheta de versuri: google translate: ştefan vodă [titlu în lucru]. lansarea va avea loc la terasa/curtea uniunii scriitorilor din moldova. placheta, în format samizdat, nu va avea isbn. momentul drăguţ al lansării va fi concertul unei trupe de rock-creştin. detalii pe parcurs. din păcate, nici timpul, nici moldova1, nici jurnal, nici publika nu au scris despre asta. mă duc să beu un gât de jin.

o vinere fără pirigar vă doresc.

11 comentarii

Din categoria Uncategorized

11 răspunsuri la „gazetul! de după orgia de joi

 1. felicitari pentru volum, daca nu e vreo glumita cu ocazia lui 1 aprilie.

 2. hose

  nu katiusha, partea mai trista e ca eu asta serios spuneam. dar pana una alta sa vedem cum decurc lucrurile. multumesc de felicitari, totusi e timpurie o discutie mai serioasa.

 3. Vadim

  Aşteptăm ziarul de după tokeala de vineri. Va rog frumos cu evenimente si impresii proaspete…

 4. ion buzu

  ce bai, ce inseamna asta, cum adica sa nu aiba isbn? de ce ma rog?

 5. inna

  Shi-i asta carpet manager, nah?

 6. hose

  + ion, da pt ce isbn? adica el trebe doar ca sa te afli in cadrul legii. pt concursuri, premii etc. eu nu cred ca placheta data va avea nevoie de isbn. apropo, pt cei care nu-si dau seama e vba de o placheta de 24-30 pagini, format micut.

  + inna, hz ce/i aia carpet manager, eu catasem acum cateva zile pe google si nu gasisem ce inseamna asta. iti dai seama, avea sa ma anin eu de acest carpet manager. mai in gluma mai in serios ma gandesc ca-i vorba de intendentul covoarelor. care scutura dorojka rosie pe care vor trece actorii nostri. de ex actor cum ii nicu tzarna sau alti actori de perspectiva. dar daca inca si mai serios, asteptam un kinoshnik sa vina sa ne ilumineze. adica ei ar trebui sa stie.

 7. inna

  noi jej suntem tsara agrara, asa ca dorojka rosie precis o sa fie verde, cu vita de vie si fsia fignea. :))) Eu aplic karoce si dak mai ia sa va adresati cu Dvs!!!
  ooo, noi avem kinoshnici?!!? jdioms dara…

 8. ion buzu

  a, 30 de pagini, si cit o sa coste asa ceva?
  apropo, dar ce formatie va cinta, nu cumva POD ? 😀

 9. Ana

  titlul e despre stefan cel mare? 😀 😀 😀

 10. Vica

  Hosă , spune semnificaţia titlului.
  Îţi pun o pivă dak spui 😀

 11. Vinniandertal

  hai sa bem impreuna, (de la Pirjolteni 🙂 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s