secretary [2002], sau o doză injectată cu succes

după geam ciripesc vrăbiuţele mai frumos decât o făceau acum ceva timp, încălzire în ţevile blocurilor nu-i de câteva zile dar eu stau cu geamurile larg deschise fumez în cameră şi vreau să vă spun că i am fucking in love.

detestabile cititor, pe mâna mea o nimerit ca printr-o minune unul dintre cele mai rupătoare filme de dragoste pe care eu ever le-am putut înghiţi. e vorba de secretary 2002. i’m in love with the movie. i’m fucking in love with maggie gyllenhaal, care joacă o secretară în acest kinou.

experţii în film care poartă solemn un cercel în ureche vor strâmba din nas la acest post. regizoraşii de la amtap mă vor scuipa în ochi, pohui. lynch-huinch, tarkovski-huiovski. de ce mă zaebiţi nemernicilor?

da, e holiud. da, s-ar putea că aţi văzt demult kinoul. da filmul are scăpări de căcat care i-au făcut pe ăia de la rotten tomatos să-i dea doar 74 de procente. iarăşi pohui. gyllenhaal este o zeiţă în acest film. o zeiţă cu bzîcuri. o zeiţă de care te ftiureşti deodată.

nu o să stau să analizez kinoul, nu că m-aş pricepe, vorba lucrătorului bancar, mie mi-i pohui. o să încerc să dau frâu liber asociaţiilor. de ceva timp încoa’, niciun kino nu m-o făcut să vreu să-l mai văd o dată imediat după ce s-a încheiat filmul. starea cu care am rămas o fost, evident, da nu nahui. kinoul e hot, e bolnav, e fucking so comercial. kinoul respectiv nu-i o operă de artă. kinou m-o făcut să vreu să iubesc. să nu mă tem aşa tare de mine, de my sycho porniri. să nu mă lamaesc ca piceana în lapte, să ies afară să fredonez o melodie de căcat. pe scurt, o avut dahuia efecte asupra mea.

.

una aş avrea. davai tu, cititor hrenov, să te uiţi la acest kino. te rog te rog te rog. şi după asta să-mi spui şi mie cum ţi s-o părut. blea, o femeie se pişă pe ea în timp ce-i îmbrăcată în rochie de mireasă. haha. ahuitelinaia imagine. deci tu, după ce priveşti filmul, sau dacă ai privit deja, davai să-mi spui cum ţie kinoul. eu voi începe discuţia noastră prin a spune că mă bucur enorm că filmul e aşa uşurel şi nimeni n-o încercat să-l facă deep, culitovîi, filozofic, psihologic, patologic, alte scobeli în sado-mazo etc etc.

9 comentarii

Din categoria Uncategorized

9 răspunsuri la „secretary [2002], sau o doză injectată cu succes

 1. natalia

  zic simplu si scurt: mi-a placut si mie filmu.

 2. hose

  numa iaka natasha ii om de incredere.

 3. Draco

  L-am vz vreo 2 ani in urma. Tin minte k tare m-a enervat..

 4. hose

  dar de ce te-a enervat, draga Draco? ca era vorba de lucruri mai stranii care implicau oleaca de masochism? dar actrita nu era geniala?

 5. jonny

  draga hose, la indemnarea ta am privit ieri seara filmul. In primele 40 de minute de vreo 3 ori am dorit sa renunt la vizionare, pentru vreo 2 minute am adormit. Sincer, nu intelegeam ce ai gasit tu in acest film ca ti-a placut asa mult si i-ai facut asa o promovare. Cred ca doar asta ma tinut sa-l privesc pan la sfirsit. Ma gandeam ca poate tu l-ai incarcat pe torrents si vreai sa-ti faci ratio cu acest film si noi sa-l copiem.
  probabil. dar probabil mai esti si un romantic in adincul tau

 6. hose

  romantic? s/ar putea. ratio pe torrents nu. eu in mare ma uit intodeauna online pe stagevu.com uneori iau si de pe torente, dar de pe cele internationale, nu suport dublajele in rusa de pe torentsmd.

  in alta ordine de idei multumesc ca ai privit filmul, si ai povestit aici ce stari ai incercat. somnolenta e si ea o stare care poate fi provocata de un film.

  mi-a placut de tipa, dupa cum mai si spuneam. mi-a placut cum curge povestea [foarte pop comercial si romantic pe alocuri] inspre iubirea masochista. mi-o placut ca tipu isi baga pula in dragostea/indragostirea ei. lui era pohui. mi-o placut atmosfera lina care pluteste in aer de-a lungul filmului. [si crede-ma eu is capricios la kinouri mie imi plac alde gruz 200, death proof etc.] si fazele hot. cand prima data o keama in ofis si-o pune deasupra mesei sa citeasca scrisoarea si ii da palme la fese. cum o jucat ea. cut-urile erau de efect el ii da o palma ea gafaie asa misto. mai pe scurt mi s-o parut olecutica hot. si da, povestea „romantica” din film era de cacat. dar anyway eu am ramas cu kestii in cap si de tipesa mi-a placut mult mult mult.

  sorry, jonny, pt timpul pe care l-ai pierdut.

 7. filmul e ahuenii , multumesc de sugestie – pentru mine e al doilea dupa City of God . l-am privit si-l reprivesc !!!

 8. Ana

  filmu rupe.
  hooot.
  eu eram în călduri numai de la secvenţe văzute pe iutub, ap după ce am văzut tot filmul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s