49 di dolari

cum ar veni, mi-am tras o bară laterală nou-nouţă. am plătit 49 de dolari dar merită. acum fiecare dintre voi se poate abona la cea mai şocantă rubrică de pe internet: introdu adresa ta de email în spaţiul de deasupra butonului sexos, şi apasă pe acel buton. simplu ca pentru daunito cromozom. ş nu vă temeţi că n-o să vă folosesc adresele de email în scopuri şubrede.

un nou widget cu imagine care linkează către cel mai normal om di pi planetă.

un nou blogroll care va fi modificat la fiecare lună. am vrut să pun şi un widget cu traficul zilnic suportat de acest blog însă mă tem că wordpress-ul nu acordă opţiunea de a face public my daily views şi am pus doar all time views. căca-m-aş.

şi evident, după cum aţi observat, am pus şi simpatica imagine cu like:

chipurile azi vreo 11 copii o căutat pe gugăl compunere despre primăvara. sper că înainte de a face copy/paste la compunerea mea şi s-o ducă profei de română, ei macăr au s-o citească.

shitty weather afară, eu ştiu. aţi fost careva pe stadion zilele astea? de-a pula şi acolo o fost.

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „49 di dolari

  1. am scris si eu cindva despre sportul national in franta, care nu e sport in sensul direct al cuvintului (vorbeam despre grevele sindicalistilor) si de atunci tot imi vin copii pe blog dupa compuneri despre sportul in franta. Sper ca au note bune.. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s