hai moldova, hai marişa, hai alcool.

azi sunt sensibil ca niciodată. o să mă întrebaţi: da’ ce bre, ai mâncat săpon? da prieteni buni, am mâncat săpon. trei batonaşe de fax, două de barhotnâe ruciki şi un duru puturos de lemon. şi uite cum sensibilitatea m-a străpuns fără de milă. [nu repetaţi în conditii casnice fapta mea. ea necesită mult antrenament şi o doză înaltă de profesionalism. eu mănânc săpon foarte des]

aşadar, my friends, iaka şi:

1. n-o să mă credeţi da eu susţin hai moldova. le ţin pumnii pe 16 aprilie. evident că în niciun caz n-o să ies să îi ajut la curăţenie deoarece lenea mea e ce mai mare lene din lume. deoarece life-style-ul meu constă în a nu avea nişun life style. eu pe bune îi susţin pe tinerii care vor să facă ceva cu moldova asta care stă cu un picior în iad şi cu altu în purgatoriu. şi nici gând să le pun beţe în roţile lor ba chiar haideţi împreună să dăm evenimentului dat o vizibilitate şi un suport maxim [macăr aşa, cu vorbele] .

dacă nu eşti lenos şi dacă nu eşti un mâncăcios de săponuri, apu’ ieşi pe 16 aprilie să faci treabă. nu îngropa moldova în gunoi. mie îmi place ca după piknikul pe care-l facem cu prietenii să rămână lună. uneori ne reuşeşte, alteori nu. mai ales după şi tăţ se îmbată ca scroafele şi le e pohui de cât de cretin e gestul de a lăsa butelca de belâi medvedi de 2.5 în iarbă…sau şi mai genială idee. să-i dăm foc.

HAI MOLDOVA. despre proiect click aici.

.

2. eşti american, faşâst sau un locuitor al regiunii patagonia? te-ar interesa ce scriu eu aici dar nu cunoşti limba lui eminescu? brusc, ai zakusit un dove şi vrei să vii in moldova cu biznes sau pur şi simplu? marişa te ajuta. marişa e soluţia optimă. marişa te cazează, îţi face tripuri prin ţară ba chiar mai mult. intră pe marisha.net ca să te prikaleşti. marişa îţi oferă kvartiri nu pur şi simplu aşa, goale şi reci… ci cu larise de la buiucani cu lene din tiraspol şi cu multe alte gazde.

D’Anne from USA, 1 November 2010

„Hi, Marisha – We had a great trip to Chisinau and were very pleased with the guide and driver you provided. „

da. la noi şoferii adevăraţi pot crea o impresie. una bună.

Larisa is a very nice lady in her 30s. She has just divorced and lives with her mother Lyuba and her 18 y.o. beautiful daughter Natasha in Buiucani area.

alege ce-i mai bun. alege marişa.

s-ar putea să aveţi surprize plăcute şi picante inclusiv servicii de care nici nu bănuiaţi. acestea şi multe alte lucruri nebănuite [breakfast/uri dinner/uri etc]. de la doar 25 dolari pe noapte. grăbiţi-vă.

[această rubrică de mai sus pe care am intitulat-o prosteşte şi idiotic 2 este sponsorizată descoperită şi generată de gabi. mulţumim.]
.

.

3. opreşte-te din drumul tău anevoios. cugetă asupra vieţii tale zbuciumate. ia un moment de respiro. tu te poţi schimba:

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „hai moldova, hai marişa, hai alcool.

  1. hose

    alde rebeata [iarta-ma, robert] de la hai.md. ajutati’ma un pic. vreau sa pun imaginea ceea ca ea sa dea link direct spre voi. nush ce nu-mi iese. sau sa sun la hackerii care au spart conturi americane sa ma ajute si politia americana sa ma inchida si pe mine pe vreo 5 ani.

  2. iaca trebu să-i zic lui chuck norris despre marișa ….. da pe mine tăț mă cred gomic

  3. octav

    hai sa fashim curatenie o zi pe an! daca sincer asa plan ini plashi! mai tari ma enerveaza sa fac curatenie acasa in fiecare saptamina!

  4. Salut!!As vrea sa facem un schimb de linkuri..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s