ungheni, ştiri.

în republica moldova o venit … nu n-aţi ghicit…. nu americanii graş, da flămânzii lupi.

moldova, ai lupi. adică eu ştiu că ai lupi mai de demult în ‚partiduri’, lupi care vor să devină preşedinţi dar matincă se proebesc. aşadar fiţi foarte atenţi:

în weekendul trecut, în jur de 8 lupi au zamacit 2 caprioare paşnice ce locuiau în rezervaţia ştiinţifică plaiul fagului din ungheni. evident, asta îî huinea. chestia îi într-aceea că ei au decis să nu se mai întoarcă acolo de unde au venit. minunat. această decizie a lupilor m-a entuziasmat, moment, probabil, neîmpărtăşit de locuitorii ungheniului. de exemplu păduraru zonei o spus ceva de genul: ‚ne-am apropiat de haita de lupi şi spre mirarea noastră, nu erau nişte lupi păcătoşi ca la zoo, ci ditamai dulăi’ o mai spus păduraru: la apropierea noastră lupii nici gând să se retragă. câţiva dintre ei s-au pus cum s-ar spune ‚stenocikoi’ ş se uitau ţintă la noi. după puţin timp, au hotărât să se retragă în bătrânul codru. conform mai multor semne şi aparenţe, lupii habitează în codrii noştri.’ the end. eu tare aş vre să văd un lup în codri. îi mai interesant aşa să mergi în pahod cu palatka şi cu iubita prin codri ungheniului. îi mai romantic. îi adrenalină cum s-ar spune. pi chiar, cum ar fi să te trezeşti sub ciripitul păsărilor, în zori de zi, în codri, şi te uiţi unde ţi-i iubita? iar alături de palatkă numai oase şi oleacă de craniu di om cu oleacă de păr aşa blond de exemplu…brrrrrrrrrrrrrrrr… staţi liniştiţi, lupii respectivi tarcesk numa pi animale. cikă ei nu-s de aşeea care să le trebuiască oameni.

iaka asta da eveniment, nu blea bloggerii numa una ş bună: america america. zaebali voi cu maioneza voastră.

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „ungheni, ştiri.

  1. ceburasla

    Ha, interesant. Mantsanim pt info!

  2. chiar ca zaebali… daiosh lupki la norod…

  3. Ion

    in rezervatie la plaiul fagului ii tare cancretna,trec des prin padure,e destul de zaibisi si iazuri sunt si ciuperci si aer curat

  4. hose

    nu ion, serios? bai eu pe bune te invidiez. la prima zarplata [oare cand va fi ea ma intreb eu] o fut undeva in codri… shini merji?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s