îs moldovan. este de lucru în republica moldova

există multe lucruri pe care eu nu le înţeleg. de exemplu de ce sparta praga n-o câştigat liverpool dăunăzi. sau, bunăoară, de ce sentimentele mele nu pot fi inhibate cu una cu două, de ce south park îi aşa de genial? dar cel mai straniu şi inexplicabil lucru apare sub următoarea formulare:
nahren voi intraţ pe blogul ista aşa de des?

ceea ce vreau să spun e că aţ văzut că de 40 de zile nu apare nică nou.
ce-ar fi să vă bagaţ piciorul. să nu mai deschideţ hosă o pivă nişodată.
de ce voi continuaţi ca nişte paraziţi să intraţi pe acest blog spurcat şi degradant? doar noi ştim cu toţii: există luchianiuci diferiţi curaţ-murdari, năţ şi nicolai şi ioni iar voi intraţ aişi câte 40 sau 60 sau, un record bătut acum 3 zile, 105. de ce de ce de ce.
eu matincă n-o să aflu nişodată răspuns la aceste întrebări.
deşi, eu am eu o vagă teorie la capitolul de ce sparta n-o rupt liverpool-ul. de atâta că şini trebu nu era alături să facă vrăjile care trebu precum s-o întâmplat cu barcelona sau doneţk. în consecinţă sparta o pierdut la limită.

nevajno.

la the ştiri o spus că blogu meu tre de închis. kipurile, subtitlul hosă o pivă
contribuie la ştiţ voi şi statistici. ca să le fac în ciudă, eu m-am dus şi am tras vreo 5 fumuri alb-fumurii şi dense. nişte zateşte adânci şi profunde. ca moldova să crească şi în alte statistici.

primul trip: nu trebu di lăsat di pivă.

tripul doi: di şi toţ, dacă nu toţi apu majoritatea, bagă la profilurile lor, the fotografii cu ei şi cu oamenii dragi. eu şi padrug’mea. drugu meu. familia mea. iaka aista-i câinele meu. iaka eu în baie în kupalnik. aiasta-i puţa mea. să nu mă înţelegeţi greşit. adică di ci acela care are un telefon mai ok cu ecran aşa mai smart apu pune acolo, pi ekran am în vedere, lucruri coioase. adică să arate fain. iaka asta o fotografie care arată ce fel de gusturi am eu. van gogh, nirvana etc. iaka astlaltă arată cât di sexos/sexoasă îs eu. da iaka aişi patru sute de fotşi care arată clar că eu îs pizdos şi am fost în franţa în tribujăni cu firma mea iaka aişea îi cum am ajiuns în cur.
băi baieţ. aista-i un trip profund. zaebali voi cu fotşele voastre pe profiluri şi pe telefoane. gândiţi-vă la jertfele din libia sau la copiii care n-au ce mîncă… ei bun nu vă mai supăraţ chiar aşa pe mine. că tăţ suntem doar nişte oameni con4enîe şi cu toţii suntem nişte dalbaiogi. doar că vă rog, ori încercaţi să fiţi mai ironici/funny/creativi în exprimările voastre fotografice ori lăsaţi-mă în paşi, eu vă rog frumos, până nu v-am înjurat.

călătoria nr 3:

băi… mi-am zis eu pe un ton ştiţ voi di care… di aşela gen băi gata ştiu care-i sensul vieţii. apu iaka. băi hosă, eu caroce îs aşa di moldovan… ebati. adică nu-s moldovan ca şi apartenenţă etnică. dar po jizni [termen gopnico-boseacesk] şi conform felului de a tormozi îs moldovan.

care-i revelaţia, zaebal, veţi întreba voi în cor, şi mici stropi de salivă vor stropi monitorul vostru ofisnîi sau domaşnii. apu iaka revelaţia:

îs moldovan. znacet lucrez pentru kapişi şi prinesk kaif. angajatorule, nu fi loh. profită de faptul că eu pot lucra kiar şi za naşarom sau cu întârziere de leafă, cum ar veni.

îs moldovan. caut de lucru în republica moldova, fie ea binecuvântată.

7 comentarii

Din categoria Uncategorized

7 răspunsuri la „îs moldovan. este de lucru în republica moldova

 1. Stai linistit Hose, ca pe mine nu m-ai facut sa beau nici un gram de bere mai mult si nici ginduri suicidale nu m-au apucat citind blogul, chiar am ris cu pofta asa se primeste ca mi-ai lungit viata 😀

 2. hose

  dapu rodica, nie medalie pt ca ajiut oameni.

  ps: eu sper ca este clar ca eu n-am curit nishun fel de fum. ma ales ca corablecu costa [atentiune multipla cacofonie] aproximativ 10 dolari iar eu aveam in copilca doar 8 dolari si aceia di banuti…

 3. acest articol mi-a facut ebala sa semene cu doua puncte si o paranteza inchisa. bai, nahuia tu explici ceea ce ai scris? shini trebu o sa inteleaga ce ai avut in vedere. eu, spre exemplu, m-am vrubit deotata ca tu esti o skatina care fute capu ca o kurnit, cand na samom dele ai mers la piata centrala, la butcele unde tigarile is cu 35 de bani mai ieftene ca in alte butce din oras si ti-ai cumparat un Bond albastru, ai facut o ebala de cel mai fericit om de pe Jupiter, ai mers la tine in dvor, ai fumat o tigara si restul pakletului ai fost nevoit sa-l dai unor gopnici care s-au daibit de tine. da tu fotoaparat ai? vreu sa-mi fa o fotka cum eu stau surovii cu un kistol intr-o mana si cu dohuia lei de 5 in alta mana si sa pun fotka pe odnoclasnece.

 4. pardon, ieftine…. voi, romanii si cu limba voastra concenaia…

 5. Poate e „nevtemu”: liverpool-pidari

 6. hose

  robert,
  dapu eu je nu am explicat asta in postare, am adaugat asa un fel de dobovlenie ca sa nu ma creada asa de pizdos oamenii. adica stii tu nu cred ca toti citesc comurile.
  cat despre fotoaparat… are un fotik nehuiovyi aista cum il keama… kobileanski. poati sa-l sun si el za nasharom sa-tz fata o fotosesie?

  moldovane,
  dap eu tot asa cred. mie unuia voobshe in futbol nu pre imi plac anglikosii si nemtzii nush de ce … desi admit ca-s f buni. mie mai tare imi plac spaniolii portughezii si sarbii de exemplu 😀

 7. nu bai, eu nu de articol am zis k nu tre sa explici, ci de comentariul tau m-am daibit de fapt, acela de sub comentu rodicai…. caroce, prin 2047 noi o sa mergem la terasa la pisaci sh o sa vorbim despre asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s