flexibilitatea glumiţelor / zone controlabile

victorious este un serial ce aparţine bătrânului nickelodeon. pe micile şi marile ecrane [deja depinde de dimensiunile pe care le avem la dispoziţie] serialul a apărut în martie 2010, realizat de legenda vie dan schneider şi de kantora lui schneider’s bakery, Inc.
acest schneider ne-a bucurat de-a lungul anilor, pe noi – consumatorii nickelodeon cu renumitele seriale: kenan and kel, the amanda show, all that, reuşind să-mi câştige simpatia abia la mijlocul anilor 2000 realizând drake and josh.
printre ultimele sale proiecte de success se numără excelentul iCarly.
în general, consider că iCarly este unul din cele mai reuşite proiecte ever, dacă ar fi să ne rezumăm la industria programelor de entertainment pentru copii şi adolescenţi. show-ul [iCarly] este realizat impecabil de calitativ.
după cum spuneam în 2010 apare victorious. proiect ce are multă perspectivă să rupă tânăra bucă a serialului iCarly şi are încă şi mai multe şanse să radă majoritatea premiilor kid awards pentru 2010.

pe nickelodeonul pe care îl privim noi la televizoarele noastre extrem de moldoveneşti, serialul victorious a apărut recent, acum câteva luni [poate 2 sau 3 luni]. vă daţi seama până ruşii se scarpină într-un loc cu dublajul lor trece nişte vreme. [apropo, ruşii au cele mai reuşite dublaje de pe nickelodeonul global, şi credeţi-mă am urmărit câteva dublaje de prin ungaria polonia românia etc şi ele sug]. ţin să menţionez [deşi nu sunt absolut sigur] la romişi şi în multe alte ţări [la sigur] serialul încă nu a fost procesat.

am privit cele 16 episoade pe, am impresia, blogul neoficial victorious.
în general, e bine conceput şi bine realizat serialul. v glavnoi roli e o domniţă hot care, abia aştept, împlineşte anul ăsta 18. se numeşte victoria justice.

pe 5 februarie a fost emis pe US nickelodeon noul episod victorious: the wood.
noi, muritorii de rând, n-am avut cum să-l privim. scrie viditili aşa: this option is not available in your country. se iscă întrebarea? nu trăiesc eu oare în cur? e foarte mioritic în cur dacă sincer. ei da ladno, nu-i pe asta.

o apărut episodul the wood. nicăieri decât pe youtube nu l-am găsit. calitatea episodului de pe youtube [acum vreo 4 zile] era foarte masturbătoare. era filmată HAHA de pe televizor. sunet prost. calitate imagine de borât. dar sunt şi eu pidar. nu pot aştepta ceva în calitate ok. întodeauna mă bag pe calităţi pornografice în scopul de a privi cât mai devreme posibil.

aşadar, am privit the wood. am rămas în cur [evident, unde şi eram].

1 am mult respect faţă de echipa de scenarişti [atât ăşeia de la iCarly cât şi de la victorious … dacă nu cumva îi una şi aceeaşi echipă].

2 dar, tu fiind un ciuvak profi, cu experienţă în mutirea glumiţelor pt copkii şi adolescenţi… oare nu îţi dai seama că o glumiţă inofensivă poate fi foarte flexibilă şi dimensiunile interpretărilor acestei glumiţe sunt în permanentă creştere?

3. cu riscul c-o sa par deplasat. c-o să par bolnav şi un pederast bătrân şi pervers. afirm: prikolul din minutul 9:30 te aruncă direct spre facial. no offence rebeata, voi deja hotărâţi singurei dacă e aşa sau nu.
da’ eu spun că s-o pereborşit de data asta scăpându-le de sub control zona în care poate ajunge inofensiva stropire a cremei pe faţă. spun încă o dată că asta-i SO facial.

ATENŢIE link-ul de mai jos te duce către pagina wikipedia care CONŢINE imagini animate şi colorate cu explicaţii din domeniul facial sex. dacă eşti în ofis şi deschizi apu rişti să te simţi incomod hahahahaha.

facial înseamnă asta.

4. nu am citit alte review-uri ale acestui episod. nu am văzut, deocamdată, reacţii pe net.
veţi spune mare treaba trimiterea la facial. voi spune: MARE.

în altă ordine de idei, asta nu înseamnă deloc că nu voi urmări / consuma cu plăcere victorious.
era doar un moment care, am crezut eu, merită menţionat. până una alta, ca şi alţi ciuvaşi care s-au pronunţat pe net, sunt de părere că iCarly este mai reuşit şi permite mai mult spaţiu de manevrare. e o zonă în care se poate circula lejer şi creativ. iCirly este, deocamdată, preferatul meu proiect semnat de schneider. mai ales că o simpatizez pe miranda cosgrove şi mai ales că ATENŢIE mă topesc după personajul spencer, jucat de jerry trainor . face un joc plăcut şi profi în opinia mea.

gata. vă aştept aici către sfârşitul acestei săptămâni / începutul săptămânii viitoare pentru a vă prezenta o mare porcărie. dacă sunteţi curioşi atunci veniţi. eu serios. ne auzim.

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „flexibilitatea glumiţelor / zone controlabile

 1. M-ai rupt.
  Ai sa zici ca poti interpreta asta diferit, stiu. Is gata moral pentru asta. Pentru interpretari ziceam.

  Nickelodeon o fost si este postul de televiziune al copilariei mele, datorita caruia am invatat limba rusa – cred. Kenan & Kel, Vseakaia Vsea4ina, Cousin Skitter =)), etc ma rupeau. De vreo minim 3 ani nu am mai privit decat la computer SpongeBobSquarePants si Kenan & Kel. Tare m-as bucura daca as avea posibilitatea sa privesc ceva bun si acum.

 2. hose

  cum te cheama,
  da, kenan and kel erau draguti. totusi proiectele nickelodeon evolueaza.
  devin din ce in ce mai bune. astia mici au nevoie sa consume lucruri din ce in ce mai bune.

  spangebob e rupere vobshe. totusi e animatie. spangebob e genial. hillinberg sau cum il mai cheama, e maladetz.

  dupa cum ma si asteptam, nu prea multi din astia care intra pe hosa, o piva? au treaba cu nickelodeonul. anyway, ma bucura faptul ca macar o persoana din tabara asta a reactionat aici.

  unul eu, crescusem initial pe cartoon network. invatasem ceva engleza cu el. dupa care am trecut pe nickelo…

  si nu, nu interpretez in niciun fel „m-ai rupt”-ul tau 😀
  da’ o sa trebuiasca sa ma scoti la o piva instead 😀

  ciao

 3. Dan

  Victorious se dă de câteva luni pe Nickelodeon România. Dar dublajul în română e foarte bine făcut, de ce zici că suge? Poate ești prea obișnuit să urmărești dublat în rusă, dar dublajele de la Nick în română sunt foarte tari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s