Matinalul de weekend

este o zi minunată de sâmbătă, aproape americănească. pentru cetăţenii uituci şi pierduţi în timp, amintim că ne aflăm în data de 11 decembrie, iar pentru cetăţenii drogaţi, care plutesc în fumul vâscos de marihuana le amintim că suntem în anul 2010. după geam avem -1 grad Celsius şi un vânt destul de enervant.

locuitorii capitalei acum se trezesc încetişor din tradiţionala beţie de vineri seară, pregătindu-se de o zi în care se face curăţenie. câţiva dintre cetăţeni déjà şi-au plimbat animalele domestice, ne referim la jivine precum: câinii, pisicile, homecioşii peştişorii etc. alţii, se bucură de adăugiri în bugetul lor prin câştigarea câtorva pariuri sportive, ah cât de minunată este ziua asta de sâmbătă.

în aer pulsează atmosfera sărbătorilor sfinte de iarnă. ne referim în special la sărbătoarea creştină: Crăciunul, şi nu la beţiile violente de 31.12 – 1.01. acest weekend, nu ştim de ce, se deosebeşte eminent de toate celelalte weekenduri. în suflet avem o pace şi o senzaţie acută de fericire. astăzi, nu vă vom trimite pe niciunul dintre voi în pulă.
nu, în niciun caz. ba mai mult de atât, încercăm să împărtăşim aceste minunate momente cu fiecare dintre voi.

pe balconul nostru, şi-a făcut culcuş mizeria: zeci de chiştoace şi sticle mai vechi. dar nu-i grav, imediat ce terminăm cu postarea asta mirifică, vom purcede la actul de curăţenie cosmetiă pe balcon, pe masa noastră de lucru se află bucăţi de biscuiţi, două căni, multe pachete goale de ţigări, poezii de tot căcatul, discuri şi un printer canon folosit în scop de suport pentru cărţi şi alte prostioare.

vai, ce zi minunată de sâmbătă. în astfel de condiţii, nu se ştie de ce, dar apare şi crezul orb că şi în ţara noastră lucrurile se vor schimba. începem să credem ca şi alianţa nu va fi chiar de centru stanga şi că mulţi dintre noi în sfârşit îşi vor gasi un job frumos. şi nu contează daca după 10 minute de la aceasta postare luminoasă şi senină, noi, adică autorii acestui text, vom umbla furioşi prin casă înjurând şi făcând grimase. s-ar puteasă fie aşa, cine ştie. însă, trebuie uneori să profităm şi de momentele în care suntem ok, chiar dacă ele dureaza 15 minute pe zi, pe lună, pe an, în viaţă.

aşadar, cetateni, vă salutăm în cadrul matinalului nostru de weekend. vă dorim să vă fie la fel de bine în sufleţelele voastre nemernice şi meschine precum ne este nouă în aceste clipe. chiar dacă sunteţi acum la chinezi, la portughezi la faşâşti sau la americoş sau prin gagauzia sau prin cojuşna, noi va salutăm cu sinceritate şi lumină.

în curând pe blogul nostru idiot se va împodobi braduţul. evident că acest lucru se va infăptui prin intermediul photoshopului. dar e ok.

între timp nu uităm să intrăm pe blog ciotkos, unde se pun în discuţie lucruri drăguţe şi interactive. în foarte scurt timp un blog ciotkos va înfrumuseţa şi blogroll-ul nostru. vă invităm să ne urmaţi exemplul şi să va îmbogăţiţi şi voi blogroll-ul cu un blog ciotkos.

şi nu în ultimul rând, dar important, nu uităm să trimitem candidaturile dumneavoastră la concursul anului: hosă, o mâtză?. regulamentul îl găsiţi un pic mai jos, într-un post anterior. şi dacă cineva a crezut că e o glumă toată faza asta cu cancursul, ţinem să vă informăm că vă înşelaţi amarnic. totul este cât se poate de serios.

pupici din partea matinalului.

3 comentarii

Din categoria Uncategorized

3 răspunsuri la „Matinalul de weekend

 1. ovia herbert

  ce sambata americaneasca!
  pizda de sambata!

 2. Ion

  Şî cum cleeşte vre-o una la concurs?

 3. piknik

  shi hose az dimineata nu teo mascarit us ca ai intarziet la lucru? Dac te-a badjiocori ap tu sai povistesti ca eri a dughit pre mult si nu tii putut discleie la vremi aa si sai mai spui ca tu credei ca az ii sambata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s