mâţe la uniunea scriitorilor din moldova

amu’, în buzunaru’ meu, stau şi se hodinesc cheile de la hamerul pe care ni l-o cumpărat uniunea scriitorilor din moldova, pentru tătâ reclama pe care i-am facut-o în ultimele 16 secunde.
hamer sau nu, [celor care cred că eu nu ştiu cum se scrie hamer le arăt un degeţel], trebu de clarificat şi s-o întâmplat la uniune pe data de 23 iulie.

po hodu uniunea o zamutit conferinţa tinerilor scriitori din moldova. da. republica moldova nu doar scriitori are, ci şi tineri scriitori. iahuieiu şi-o fost acolo…

ştiri fulger: daţi’vă cu un lom în cap şi betz o kanistră de benzină. şocant şi incredibil. nicoleta esinencu a candidat pentru obţinerea carnetului de membru, ba chiar mai mult de atât, a şi intrat în rândul scriitorilor cu acte în regulă. după tăt marazmu ei anti uniunea europeana, anti uniunea sovietică, amu, uniunea e insăşi krâşa ei.

nevajno.

tipa şi eu am fost invitat la conferinţa tinerilor scriitori. din fericire, nimeni nu m-o bagat în seamă când am ajuns acolo. blea, spălare de rubla, cesnoe slovo. adică da, eu înţeleg că-i ghini macăr şi aşa, băi da mai invitaţi scriitori tineri cu adevărat zaibisi; da nu florile dalbe şi cenaclul literar din hoşnitza de jios.

da zato eu am mâncat supa acolo, şi mi-am cumpărat o bere şi mă uitat la mulţimea tinerilor scriitori, printre care, apropo, vom vedea şi mâtze.

vedeta de pe ultima pagină / fata meteo : tadaaaaam. constanţa se numeşte

ATENŢIE: urmează un trilion de poze:Această prezentare necesită JavaScript.

9 comentarii

Din categoria Uncategorized

9 răspunsuri la „mâţe la uniunea scriitorilor din moldova

  1. mai spune sh la oameni cand se naznacesc asemenea evenimente …. da-tz sama ……. da podruga din poza e hot …. ne faci cunostinta, ne ibeot

  2. Ruslan

    wai dibil…….da am o mare rugaminte la tine…cand mergi sa faci cunostintza cu fata in cauza sa o iei si pe Ira neaparat :P………si eu te iubesc :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s