ne descurcăm: Buket moldavii

– şi di fain tu scrii pi blog
– băi, da zaibisi acolo la tine pe blog
– când mai scrii pe blog

să vă deschid un the big secret. ia mai taşeţ blea din gură cu blogu vostru ca mi-aţi umflat capul.
eu nu îs di-aista cu bloguri şi alte inutilităţi. wăăă inculţilor: eu îs POET. marele poet. care CÂNTĂ cuvântul. care be buket moldavii şi zakusăşte cu koniaciok. aşela care dimineaţa se trezeşte + o labă + niş ora 12 nu se face da deamu pirigaru de la pivă îşi face apariţia etc etc. di şi voi pe mine nu mă întrebaţi: hosă, pe când un volum de poezie.

nu da ladno proehali. se aud şoapte din culise: aista nu-i cel mai citit blog, da zato, aista-i prosto cel mai ahuitelinâi blog. pe această notă super-egoisto-narcisisto-greţoasă încheiem aliniatul introductiv şi trecem la treabă:

asaki. dahuia lume. a fost suficient să nu trec câteva luni pe acolo ca să descoper că dacă treci pe la Sasaki pe la 18 seara, poţi da de un triliard patru sute cincizeci şi două de sixilioane de oameni. the irini, the victori jurnalişti, the artişti cu A mare. caroce, nevajno. nu treceţi pe la asachi [asta-i o super campanie socială care o s-o pornesc în foarte scurt timp, şi care o să ia o amploare de fix o pulă]

trăieşti la botanica? îl urăşti pe chirtoacă? pute acolo iar nimeni nu ia măsuri? dapu bre, nu vă mai căcaţi atâta. adică de căcat vă căcaţi iar de asumat faptul că sunteţi nişte căcăcioşi nekak da?
bun. da pentru oameni umnâe care ar spune că blea, plătesc impozite hui poimi şi banii nu se duc pt stoparea putorii, pentru aceşti oameni aşa o întrebare: da’ când merji în troliku 23 acolo în spate şi e ora 18:20 şi acolo numai munictori iar temperatura ajunge la +90 de grade, unii dintre ei nu s-au spălat minimum de 24 ore, apu toată mirosma lor, toată aroma sudorii muncitorilor, tot the chirtoaca să v-o rezolve? şi deatâta că eu sunt un tip direct şi nu-mi place să umblu cu mâtza-n sac iată care-i lecţia de astăzi: specimentul uman este de-a dreptul căcăcios şi puturos. şi asta-i adevărul. fie eşti vedetă, fie geniu, fie ţăran ca mine, oricum un căcat eşti.

ei, asta nu-i trist, asta-i normal. prosto nu-ni răjetz atâta bun?

printre altele, dacă tot ni-o dat the zarplata, o să merg la piaţă să-mi cumpăr un dihlofoz pt podmâşte, dolce şi gadana de 27 de lei. nu cred că mare treabă o să fac, dar, o să miros orighinalino.

5 comentarii

Din categoria Uncategorized

5 răspunsuri la „ne descurcăm: Buket moldavii

 1. Pizdetz emu, gandem k aici o s gasec ceva zaumno skirs in stil akcesibilinyi.. dar cum e scrisu asa si konteinerul 😀

  Karo4e nu am vrut sa itz skriu, da dac ai pus intrebari iti zik

  „da’ când merji în troliku 23 acolo în spate şi e ora 18:20 şi acolo numai munictori iar temperatura ajunge la +90 de grade, unii dintre ei nu s-au spălat minimum de 24 ore, apu toată mirosma lor, toată aroma sudorii muncitorilor, tot the chirtoaca să v-o rezolve?” DA!!!!!!!!!! Nah!
  Deatyta-ka potomu4to gladiolus!
  Nehui nahui trolegul s cirkule al fiecare 30 min sau si mai rar, tre s fie max 10 min, si mai putin narod in ele, si vaashe de marsrutci trebu mai multe.

  Real case: O bagat un Maxitaxi (mikroavtobus, marshrutky) pe ruta 123, si pindosii de soferi (sansonie ibannyie) o inceput a face kipes k din kauza la a 16a sofer nou ii praibesc dohod cate 20-30 lei, si Kirtoaska si CMC kon4ennyi o luat si i-o ascultat si o skos maxitaxi-ul nou, si amu merjem ka huieri-buieri in afftobus cate 20-30 oameni per m2! Nah..!

  kane4no ka Kirotaka e de vina, si Urekian k o furat troleibuzuri, si Filat si Varonin si Rosca si Snegur… totz nah..!

  Asa k ne nado de vali tot pe omul de rand!

 2. hose

  bre, da tu crezi ca daca noi o sa avem si la fiecare 7 minute tramvai apu oamenii o sa se spele?

  bre, ideea e ca tu si eu si vasea, indiferent de transport si frecventa lui, asudam /putem si nici chiar super parfum la coste huioste nu intodeauna ajiuta.

  eu asa cred. pohui.

 3. Интенситатя путорий депинде де кыц оамень пи метру патрат!
  Меньше народу -> больше кислороду -> меньше сероводороду (бешынэ шы судоаре)!

  Нах… и ниипет!!!

  • harbusz

   Dap cum, vara se mai vintura pe „liuk”, dar sezonul „toamna-iarna”, cind nu stii cum sa te-mbraci, cu aburi pe ferestrele rutierelor, de parca-ar fi dughit toti seara…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s