the călătoria în interes familial

şi cum am ieşit eu in the dvor, ce privelişte am văzut. numai atunci când ieşi din casă pe la 7 dimineaţă poţi vedea cum ofisnişii bravi ies din parcări cu daciile lor logan sau chevrolete de 6500 de evro noi dar asamblate undeva prin ukraina sau în cel mai bun caz cu vreo skoda fabia pe care este vreun logo a kantorei la care lucrează, îţi plâng ochii de aşa tandreţe, nu alta.

şi cum mergi în marşrutkă şi acolo tiho-tiho cântă russkoe şi cristian nnaah vieru prezintă vseakie ştiri iar butcele de kvas chişinău nu întarzie să fie deja funcţionabile, îţi plâng okii de aşa frumuseţe, nu alta.
voi glumiţi glumiţi, da eu deamu la 7 30 eram cu paharul [ATENŢIE de kvas] în mână.

marşrutka 105. nişo mâtză la ora asta. mă uit numa la oameni care merg nu la job nu la serviciu nu la muncă etc etc, ei se duc anume la lucru, iobtv. este oleacă de plictis când merji în marşrutkă şi acolo nu-s ofisnişi care au aere importante, e cumva mai trist.

din calonşili radio iaka şi răsună:

zi favorabilă călătoriilor în interes familial. cu acest prilej, puteţi obţine câstiguri financiare neaşteptate.sunteţi foarte încrezător şi aveţi tendinţa să vă asumaţi riscuri cam mari. vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu fortaţi norocul. ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. [care partener, blea?]

da eu îs în drum ştiţi unde? mă duc la piaţa centrală să iau de la tat’miu căldări cu abricos. iaka măi călătorie în interes familial iobtv’ a doua oară. ei da ladno, în drum spre casă într-un 105 erau lentociki trikolornâe rumânskie, şi ciuvaku punea vseakie treceţi batalioane, treceţi prutul, unirea caroce. era vesel şi priatno. apăsa pedala la sprinter fără jăli.

şi când intru în dvor cu tot cu căldări şi rojă nedavolinaia ce să văd, şapte mîţe în miniubşi stau şi mă aşteaptă la pod’iezd cu placate în mână de tipul ăsta:

ps: da v/aţi prikalit ieri la jurnal tv vseakie regizoraşi grăiau. erau funny the artiştii. eu vsiotoki cred că majoritatea kinourilor erau ‘puţin inspirate’ . bine, covorul era câtuşi de cât ok, şi discoteca se amână, care, de fapt e mai mult o poantă . azi să nu rataţi. seara în the gosti va fi kobileanski.

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „the călătoria în interes familial

 1. Jito

  Karoce,eu e mult te urmaresc,da de filmuletele covorul shi diskoteca se amina cam ii tirzior sa te aga tsi poate mai vorbeshte despre …nushtiu ce? :-)da in orice caz in asa cam original , imi place , bravo ,tsineo tot asa , stii cum imi spunea nanul meu „Liviu shi bogat la minte ca jeme tsara de proshti „, Norok din toata inima mea Modovana,astept alte idei de la tine !!!

  • dar „jito”,
   eu nu am vrut sa ma agats, ideea era ca abia ieri am urmarit chestia sheia la jurnal tv, si am vrut sa mentionez despre asta. da, evident ca noi cu totii demult am vazut aceste doua scurtmetraje, fata de care, apropo, eu am o stima/admiratie, si de care eu nu am vrut sa ma agat delocu’.

   ma rog, ieri s-a discutat despre ele, de asta le-am mentionat.
   acolo o mai aratat balonul [bred emigrational], o mai aratat o chestie cu un tip care repara o teava la o veche padruga si care vine acasa la femei-sa in saracia si scartzul cel mai mare [nu stiu titlu scurtmetrajului ca am cascat gura], si care mi s-o parut slabut de tot. mai era unul kakoita neponeatnyi. in fine, mananc la cacat.

 2. serghei

  offtopic: asta cum ”no girls” la frigușor????? obijaeshi… eu acolo am cunoscut-o pe a me 😉

 3. eee serghei, dap nu ai idee cat de tare ma bucur pt tine. totusi, acum, ultima perioada, s-a mai animat cu tineretul pe acolo. acum un an-doi, acolo erau numai si numai rabocii klas, rusofili etc etc. ei bine, iti dai seama ca nici chiar „no girls at all”. mai au unii noroc, bunaoara tu. pozdrovleaiu. ne vedem la frigu, la zarplata 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s