Scandalos, incredibil, socant, extraordinar:

a]

partidu’ lu filat [scuzaţi, am uitat cum se cheamă] şi-a lansat noua strategie politică, aceea de a cuceri întreaga galactică. da şi-o făcut? o luat multe zajăgălşi [brichete] de 1 leu şinzăşi de culoare verde şi le-o răspândit în toate butşili moldpressa. amu, oamenii le cumpără şi când ajiung la terase să se uite la fotbal, se încurcă cu brichetele, se trimit în pulă, apoi se împacă apoi iaraşi se ceartă odată şi pt totdeauna şi iaka aşa. planul ista s-o adeverit nu chiar bun. pentru că drujii se sfădesc şi ca să-şi facă în ciudă unu-altuia se duc şi în speţoz votează comuniştii.

b]

un grup de copaci din parcul central o luat exemplu de la cei cu 7 aprilie şi de la oamenii cu lentociki, vseakaia ghiorghevskaia şi tricolornaia, şi s-au întrunit la ieşirea din parc şi şi-au pus şi ei lentociki: eu îţi dau oxigen. iaka’şa, amu, voi, puteţ sa vă luaţi lentocikili voastre şi să le vă băgaţi într-un loc.

c]

akazîvaetsa, pentru ca să deschizi sau să închizi liuku în marşrutşi [sau rutiera cum zic oamenii care vor sa pară inteligenţi da nici nu bănuiesc că-s f. inculţi sau microbus cum zic oamenii care îs cu limba română şi vseakie fanatisme], cum spuneam: ca’s deschizi liuku tre să şii şvarţnăgher, rămbo sau macar jean claude van damme.

d]

la noi în ţară o venit în sfârşit omu ista.

k] [asta eu tipa nu ştiu alfabetul şi vai ce pricol am trântit]
îi reamintesc lu alde macrinici că ni-i dator cu o pivă, iar eu asta n-o să uit nişodată, dajă dacă eu îs pe patul de moarte nu mor pînă nu-ni întorc tăţ datoriile în pivi .

ştiri din sport:
la terasa uniunii scriitorilor se priveşte adevăratul campionat de fotbal [ediţia TVR1]

meteo:
în drum spre lucru o plouat. da vouă nu vi-i totuna de asta? oricum odată şi odată o să dăm kanioaşili poliubomu.

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Scandalos, incredibil, socant, extraordinar:

  1. Malinka

    Mai Hose, la articolele tale nu poti sa spui altceva decit: gizăz croaist!!! iu ar hilăriuăs!!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s