romeo ши julieta

da tu şi, matincă vrei un pumn drept în bot şi nu stii de unde?
amuş dacă trebuie soobrazim. tu di şi n-ai fost nnah la spectacolul romeo şi julieta, ieri 28.05, la cehov pe la 19:30?

festivalul bitei.

1 n-o să-mi pot ierta mult timp faptul că am tarcit într-o incintă teatrală mai mult de 2 ceasuri şi 20 de minute. deamu’ după atâta teatru mi se netezea unica şi ultima circumvoluţie… [constanţa, ia tebe za eto otomşiu 😀 ]

2 care dintre voi poate să-mi explice cum în kizzz…. amuş suntem în 2011 deja iar prin teatre e cool să se monteze vseakie romeo şi julieta? v nature băi, deam ajunji copchii blea, băi regizori nnah, betz un stacan cu apă cu fâs şi daţi-vă o palmă, zaebali. unde nu te uiţi romeo şi julieta. hoooo, nenormalilor.

3 totuşi R and J: romeo şi julieta. teatrul lui r. viktiuk, moskova. patru paţanaşi pe scenă. dintre care trei super hot [kaceeiţi de vreun an, acrobaţi tot cam atâta, dansatori coregrafie, RAŞI pe piept nnnah, cu presul în multe pătrăţele şi-s de invidios] şi un ciuvac/actor [care mie mi s-o părut cel mai okeiuţ] tare prostoi. 2 ceasuri auzeai numai O, julieta, O romeo, O, prosti moi grehi…. şi vseakie paţanaş cu pieptul lucios de sudoarea lor O, APOLLO, O, frumuseţea masculină….

4 băi, baieţii o muncit pt acest spectacol pizdeţ şi de mult. nu spun, poate îs ok actori, nu mă dau cu părerea că nu mă pricep. mie unuia, toata scenografia, trucurile lor acrobatice [la un moment dat aveam impresia ca îs la vreun circ sau olimpiada ] ooo-urile ah-urile, marilyn manson ca sound, gravitatea altor fragmente muzicale, toate astea, aşadar, m-au făcut să simt un miros de comercial undeva în aer.

5 şi, în timp ce eu am ieşit ca pulea să nu spunem ca pula că nu-i frumos, din teatrul cehov, cine ştie a câta bere o băgam în mine când ultima fetişcană cu ochii umezi şi nu numai cu ochii, [pentru că probabil a stat undeva aproape de băieţii / zeii / actorii] a părăsit extaziată incinta teatrului cehov vrând parcă să mai aplaude vreo patru ceasuri.

6 ian raslaghiţi-vă şi ascultaţi aici: azi, sâmbătă, 29 mai, teatru Eminescu sala Cupcea, Irina Nechit vine cu nudiştii [mi-e frică de marea neagră]. Ora 18 00. poate tragem o fugă, ai?

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „romeo ши julieta

 1. sucka

  mai, baietii nu erau coregrafi, erau actori, doar actori, si au muncit cu adevarat foarte mult, adevarat, undeva comercial, desi nu is intregime deacord cu asta, dak is efecte asa mai vizibile ap deodat comercial.. hz, uite dar la ioana si focul a lui vutcarau, sa vezi ce super mega show ca nu mai poti, cat despre romeo si julieta, textul era pretext, pana la urma, ei au urmarit alta linie a subiectului si nu era atat piesa interesanta cat relatia lor, da de frumosi chiar is frumoshi baietii, cel mai frumos era julieta cand o juca pe julieta, fetele asa nu pot nishicum, a, da , ashela negru e ink in shcoala, cursu trei, da joaca baietii, de rup, si nu ai si fashi, hai noroc, la nechit sigur nu ne vedem, da numa ghine shi ne vedem la o piva

 2. ei…, doar actori…. nu mai erau doar actori si ne nado mne. doar actor era tipul cela imbracat care era doica. in rest dupa cum am zis, aici sesiuni de fitnesuri, acrobatii circ cu custi cu lei, coregrafie la greu etc. [si nu-i mai crede tu pe toti ca nu, ca Doamne fereste. gandeste/te ce pregatire i/ar trebui unui student din anul 4 de la noi sa faca asta. aaa? ori tu crezi ca el va izbuti toate astea in sala de educatia fizica de la amtap? hoooo la ce trupuri acolo, fara atletica usoara ne oboidioshsea. asa ca nu plutim in nori da ne uitam realinosti v glazah]

  daca era pretext „romeo si julieta” atunci cu atat mai mult trebuie sa fiu indignat ca nici la atata nu ii duce capul, daca tot muncesc asa de dofiga [ceea ce-i drept], deamu sa munceasca cu talc, sa vina cu ceva chiar rupere.

  in fine unul eu nu vad de ce-as ramane impresionat de acel spectacli. tu, faci parte din cealalta categorie, careia, i-a placut zveztacolul.

  aplauze pentru baietii frumosi, toesti, aplauze mie ca eu o’s’ma rad pe piept cu britva si o sa-mi fac patratele, insa de jucat rolul julietei – niciodata – aici tot is de acord cu tine, dar nici nu stiu daca m-ar rupe anume asta.

  intre timp ce patratele mele se fac singure cu ajutorul unui aparat pe care il pui la brau si el vibreaza pe care l-am cumparat de la teleshop de la numarul 7448521545888000011222 la pretul doar de 99.99.99.00 de euro, eu, ma duc sa kuresc o tigara sanatoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s