Kotofey

da’ tu ai copkil sau n-ai? da’ dacă n-ai apu marş tot amu’ şi fă-l. pentru că amu în troleibuz pe lângă publicităţile-nakleişi cu evropa liberă şi carmez şi furşăt vseakie, o apărut o nouă publicitate. eu vă spun sincer, pentru că îi fac reclama lu’ kantora asta, iaka ne-am cumpărat un audi 80. na, crapă: KOTOFEY.
nu-l obdeli pe kopkilul tau, alege-i KOTOFEY

amu pe altă tema: lăsaţ deoparte buterbrodul cu cârnaţ pe care l-aţi luat de acasă ca să nu leşinaţi de foame la OFIS, şi răspundeţi-mi la o întrebare: da voi aţi privit filmul Boot Camp [usa, 2007 regia Christian Duguay] ?
ap niş să nu-l priviţi niciodată că-i levâi tare. da da, eu ştiu că voi va uitaţi altfel la filme şi că moldovanu s-o născut regizor, viditili. numa regizori şi scriitori io pă ră să tă. ap iaka ce haholkă acolo jioakă. am făcut numai bale pe podea. ghini că n-am bani de covor şi stau cu lenoleum în cameră. hoholşili istea îs tare şustrâe, şi mănâncă slanină, admirabil. ap iaka mila kunis

da iaka alexei stăvilă [rhanolli.blogspot.com] paputal cu tătu. el navernoe vrea să-i facă concurenţă lu legenda vie: Simon’s cat. în fine, tare frumos multiku’. totuşi îmi voi permite să spun că finalul e south park. gata tak. mai mult nişo obiecţie. vizionare placută.

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „Kotofey

 1. humanzone

  daca sincer, unele postari de pe acest blog nu prea le inteleg. ele ca si cum vin ca o introducere la ceva – la un text sau la un desen animat. dar daca sa ne gandim ca aceasta e o agenda, atunci multe lucruri devin clare.

  matza e faina , dar si alexei stavila

 2. In primul rand merci de comentu lasat la mine pe blog.
  Al doilea si al treilea rand lipsesc.

  Haholka e buna, sucika ….

  Multiku l-am facut asa, singur, fara a ma gandi la cele doua mulitece (asa se scrie corect) pe care le-ai mentionat. Aici tot iti spun merci, pentru ca ai bagat opera la tine pe blog.

  Da ce mototr are Audili?

 3. hose

  cum adica humanzone cu adresa hose pablo? asta cine acolo s-a camuflat. matinca vreun american sau transnistrian.

  audili are motor din 4 cilindri V4 cu vreo 210 cai putere in rest nu stiu ce prostii am insirat anterior.

 4. vadim

  cum adica adresa hose pablo? se intampla lucruri ciudate pe taramul bloggerilor… eram io – logat pe humanzone si prob m-o dat asa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s