Omuciderile şi ţepele

astăzi, dragi bezdelnişi şi bezdelniţe, avem o ediţie specială a piridăcii “vorba multă / ochiul vânăt” sau “să citeşti / şi să nu crezi”
acum merge o reclamă cu teatrul satiricus, şi o reclamă cu uniunea scriitorilor.
de pe reclămile istea apropo, am srubit dofiga kapustă.
acum ne întoarcem la ale noastre.  aşadar :
I
se uită lumea la jurnal tv. da, îs de acord, prima televiziune din ţară, dar să nu ne grăbim tare-tare.  ce observăm noi, uitându-ne la acest post de televiziune:
– regizorul [de filme, atenţie la pavaroate: nu ştim care filme, dar mai aşteptăm] serge zănoagă vdrug ne împărtăşeşte cunoştinţele sale în domeniul maşinilor. uoau, exclamă stupefiaţi spectatorii.
– dramaturgul c. cheianu s-o lasat de scris şi face emisiune de râs. acolo mai apare un om, dar nu-i pe asta.
– asfalt de moldova. asta-i voobşă, kakaia-ta peredaci pe care unul eu n-am înţeles-o.
nu vă grăbiţi să aruncaţi în mine cu pătlăjele şi ouă. eu ştiu că paţanii de fapt îs buni şi maladeţ. chiar uneori ţin pumnii când mă uit la emisiunea de dimineaţă. acolo este o tânără şi un tânăr. în special îmi place tânărul cela; el e aşa, prikolinîi, numai că prea macho. în fine, chiar dacă uneori cu gafe de sunet, de regie – se likeşte foarte bine. e muncă acolo şi asta place. dar, nici nu-i pe asta. iaka şi nu înţeleg eu:
dacă tot s-o investit în proiect; iaka ce idee am eu  [şi atenţie, trebuie să fie realizată cât mai repede, ca nu cumva o altă televiziune venită de la inamici să ne cucerească] :
cumpăraţ-o pe nataşa. cum adică? natalia cheptene la jurnal tv cu blin şi cu semnul exclamării. că deam pro tv  otdîhaet.
da dacă vine fata ceea pt 2 ediţii de ştiri pe zi,  ap nici românii nici transnistrenii nu ne mai pot face nimic.  şi mai ales că natalia zice: …Ce urmeaza? O nouă provocare… ap provocaţ-o dragilor. un contract de paru tîşşşi evro + o maşinică şi o sumă nezdarovaia pt pro tv şi ne-am scos. atunci nu mai mut pe alt canal nişodată. promit.
una ştiu precis: că publika naprimer, nici cu nataşa n-are şanse. aşa că, vorba artistului, coada băţ.
II
în marşrutşili noastre nişte zvonuri înspăimântătoare circulă. şi cum ciulesc eu urechea, ce aud?
pe drumurile din capitală se produce un fenomen inexplicabil. ori asta miroase a extratereştri ori a magie ultra-neagra ca tăşiunea, nu se ştie. au aparut nişte zone spaţial şi temporal autonome, în care nimeresc maşinile, troleibuzele, marşrutşili şi taxiurile la urma urmei. zonele au o denumire >>> Borţile Demonice.
cică, dacă nimereşti în borţile istea demonice, pui un x pe viaţa omului, pentru că e vorba de Omucideri. zice lumea, că  în zona ceea pe nume bortă, ies din pământ 2 plăci imense de titan, a câte 5 tone fiecare. pe plăcile istea îs fixate multe ţepe de oţel cu un vârf extrem ascuţit. iar ascuţirea e executată de o maşină de ascuţit ţepe pentru omucideri adusă dintr-o ţară foarte dezvoltată în acest sens. odată nimerit între aceste 2 plăci care funcţionează după un principiu asemănător menghinei, vehiculul este strivit fără de milă cu tot cu pasageri, şi ţepele respective care poartă denumirea codificată de ţeapă, distrug totul. la momentul dat nici savanţii şi nici primăria nu ne pot da nicio explicaţie.
Haha, o pivă?

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Omuciderile şi ţepele

  1. hose

    ooo, ion, aurita sa-ti fie gura. [vorba filmului]

    apropo oameni, sorry pt ca am bagat postul la nimereala. dupa ce l-am mai revazut parca e mai binisor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s