blog moldav

ăştia de mai jos nu-s nici jumate dintre cei bârfiţi de mine. aici bag un demo. tot materialul va aparea în ceva timp în suplimentul HZ poftă bună – HZ mulţumesc, în cadrul revistei la plic. în cazul în care Doamne fereşte vă va interesa şi continuarea, să cumpăraţi revista. o să vă chem la lansare. şi nu, nu costa scump revista. materialul nu este redactat. redactorul meu personal încă nu s-o întors din vacanţa din grecia pe care eu i-am organizat-o pentru a lua o pauză.
de asemenea, merită de menţionat că materialul e scris acum vreo două săptămâni special pt supliment. aşa că fără bocete la compartimentul: actualităţi.

aşadar :

hodorogea.com

iaka barada lu’ aceia care o crezut că au domeniu.md şi sunt super krutîe. nekii pavel hodorogea, are domeniu.com. o arătat la toţi un deget. am mai vazut vreo doi cu domeniu.com. unu era super economist evident oportunist din născari acum plimbându-se în schimb cu vreun bmv. îl avea blondadeladrept în blogroll, m-am uitat acum şi nu îl mai are. nu-i ţin minte nici numele nici site-ul. oricum îmi pare că numele coincidea cu adresa. nevermind. pavel hodorogea nu prea vrea să fie pavel aşa că dacă ceva: eu sunt paul. bun. nisho-problema.
da. are multe comentarii. vseakie fete şi băieţi. tipul nu mi-a creat nicio impresie. nu pot să zic că el e nikakoi. să mă ferească păcatul. tăt normal, şi cu voi.
nota 6. maladtzom.

spranceana.com

iakă’tă patzanashul cu domeniu.com, numai că el nu arată niciun deget nimănui. el nu arată nici măcar o figă, pentru că nu-i frumos şi pentru ca el e prieten cu virgulă cultura. aşa că nu vă atingeţi de vitalic. el îi de-a nostru. el scrie pentru patrie.
da, dacă din când în când te interesează cultura, şi mai ai şi gărgăuni şi lecturi la nivel să-i înţelegi limbajul, eşti binevenit. în general băiatul mi se pare cam moale. consider că i-ar mai trebui ceva venin şi ar fi perfect. scrie ok. dar totuşi ceva îmi pare că lipseşte. dar intraţi şi singuri – lamuriţi-vă. se prea poate să greşesc.
vitalik cum familia? cum adică pentru ce? ap să îţi pun notă bună în catalog. nota 7.5 vitalik. patria e cu tine.

larry-livingstone.blogspot.com

un tip kulitovîi. hotea eu nu înţeleg nifiga în economie sau marketing sau hui poimi, dar îmi place foarte mult de el. îmi place cum scrie, îmi place atmosfera de pe blogul său. din când în când mă delectez chiar dacă nu pricep o boabă, după cum am mai spus, în ecanomikă. şi dacă voi până acum nu v-aţi dat seama că blogul lui e cu diferite cursuri bancare, şi alte încă un milion de chestii utile şi deştepte, apu sunteţi bratani cu mine. adică împreună formăm o gloată de toromaci şi ignoranţi împuţiţi care merităm arşi pe rug nu alta.
cum familia acolo? nota 7.

nenormalul.blogspot.com

înainte să intri la el pe blog te întreabă un roboţel dacă eşti de acord sau nu. pentru acei care-s cu infarctul nu-i recomandat. vseakie poze cu oameni calcaţi de maşină, mult sânge, vseakie excremente ieşind din cururi bla bla bla. caroce şocant tipa. se mai întâmplă. nota 6 şi asta pentru originalinosti.

cojocari.ro

cum ne explică însuşi cojocari el deamu o ajuns la protv bucureşti. maladetz, respectul nostru vitalie. dar, cum fizica e o chestie atot-prezentă, şi forţa de inerţie există cu adevărat, băiatul ista scrie despre.md. asta nu-i rău. evident suntem plecaţi fie şi în românia dar cum să nu ne gândim la patria noastră? oare putem? nu. ne gândim şi înca cum. pe mine unul nu m-a impresionat în mod special scrisul său. în acest context, în sfârşit e momentul potrivit de a vă spune: mie blogging-ul nu mi se pare identic cu jurnalismul. evident sunt multe în comun. dar şi multe diferenţe. dar nu-i pe asta. mai nou, vitalie cojocari s-a încâlcit între doi termeni. lui i se pare că noi, ca şi cum ar veni, confundăm frumuseţea cu secsy. ap nu vitalic, nu confundăm. dacă suntem invitaţi să votăm cele mai secsy femei – asta facem. votăm fete blonde picioare cururi sâini etc. dacă suntem rugaţi să votăm fete frumoase asta e altceva. votăm valori personale, oedip şi compania. frumos e ceva prea abstract. secsy e ceva mai concret, care se poate vota cu uşurinţă. nimeni nu zice că vera terentiev e frumoasă. însă, secsy e cu siguranţă. dacă ar fi după mine aş zice de fapt că-i şi frumuşică, dar s-o lăsăm baltă. ai învăţat lecţia? nota 6. cum familia? treci la loc.

portalu.wordpress.com

foarte simpatic blog. un tip cam guraliv care îşi vomită pe domeniul wordpress orice îl doare. găsim pe portal labe, unele mai crâncene altele mai puţin crâncene, chiar şi instrucţiuni, găsim poezele [chiar mă miră uneori tendinţa acestui individ de a recurge la acest gen meschin al literaturii], monologuri şi alte lucruri drăguţe.
bine. în general imi e destul de plăcut blogul. îl deschid din când în când. dar totuşi păstrez distanţa pentru că există mult balast în vorbărăile sale. dăm uneori şi de acute lamentări şi pretenţii pseudo-pofigisticiskie, ca şi cum ar veni, după un kaseciok, aka după un travon de calitate inferioară.
n-o sa dau detalii de acest gen de lamentări, propun să-l lăsăm aşa, în pace, şi să observăm încetişor fauna şi flora şi bio-energia acestui portal.
totuşi, iaka sună la recreaţie şi n-am pus nota: cum familia? nota 7. sunteţi liberi. merită de menţionat că scrie fain şi are, pe alocuri, o atitudine sănătoasă.

soacramica.ladyclub.md

mdeah. ladyclub. no comment.
fain la tipa asta, că într-adevar poate să scrie. adică ştie să scrie. cu alte cuvinte, scrie drăguţ. însă obiectul gândurilor sale, te face să mergi la veceu dar nu pentru pipi sau caca… ştiţi prea bine pentru ce. e Doamne fereşte. o padruşkă de-a mea mi-o dat mai demultişor o carte:
una colorată tiparul careia costă enorm. şi e plină de sfaturi de tipul: cum să devii mai bun, cum să-ţi valorifici skils-urile cum şi cât de des să ţi-o tragi etc etc. vă daţi voi seama despre ce-i vorba. ap cam tot aşa reacţie mi-a trezit acest blog.
chipurile ar fi soacră [care po hodu are experienţă în viaţă, you know, putem învăţa multe de la ea] şi pune în discuţie vseakie breduri. eu cred că ea şi-a ales un format din ăsta mai gleanţăvâi anume pentru vizualizări. deci soacra scrie despre porcării absolut neimportante, în opinia mea evident, nu cumva amuş la uşa mea să facă dzing-dzilin şi să primesc o chemare în judecată. viditili: Iubire, Sex, Cum îs de fapt bărbaţii, Padhoduri, Haine şi multe altele. postează des. activă în comm-uri. tot cum pologhează. cred că n-o să greşesc dacă o să zic că intră în top trei cele mai vizitate bloguri.
tipa e jmecheră, dar prea visătoare şi sensibilă pentru a mă atrage on her side. deci, nicio şansă. mi se pare un bred absolut subiectele pe care le tratează. nu vine cu niciun subiect cu adevărat intrigant. merge pe o schemă clasică dar efectivă. cum ar zice un rocker pletos şi nespălat în kojankă şi pirigar sau joint în mână: POPSA -POPSOI. public ţintă: padruji, teenageri diferiţi, femeiuştile căsătorite cu copilul în braţe, care, din câte se pare, o urmăresc zilnic. ceea ce nu-i rău. dar nici prea bine cred că nu îi.
nota 6. maladetz cum familia?

alţii care au mai chicat pod razdaciu şi care au mai intrat pe la catastif în ospeţie:

posmotrel.eu

iongrosu.com

blondadeladrept.wordpress.com

nataalbot.md

tudordarie.md

rodica.vipmagazin.md

enervant.wordpress.com

anapopenco.star.md

plus câteva menţiuni de bloguri printr-un fel de treacăt. evident ar mai fi vreo 5 bloguri care merită atenţia noastră, şi despre care n-am scris deocamdată niciun cuvânt… poate pentru numărul viitor. asta în cazul în care n-o să mă ucidă cu pietre aştia de mai sus

6 comentarii

Din categoria Uncategorized

6 răspunsuri la „blog moldav

 1. hose

  fain vinegretu. mie voobshe imi place vinigretu.
  dar acest vinigret de pe wordpress are vreo doua testicule, serios.
  asa ca postam cat mai des ca eu promit solemn ca o sa mai trec.

 2. Mircea

  In privinta soacrei ai dreptate, senzatia dupa citirea articolelor ei e corect descrisa 🙂
  Hodorogea in schimb nici macar asta nu-ti ofera, rezultatul e aproape de zero 🙂

 3. melc

  eh..m-o suparat pe mine postu’ ista..hose. de shi, hose? p/u k ai hotarit s jioshi in serialele lor dishovie..da tat o insheput asha de ghine..ku muzica sh subtitrare…

 4. hose

  eh… melc – codobelc, uneori atat de mult as vrea sa ne schimbam cu rolurile. n-ai idee. pentru ca eu daka is skatina, apu skatina raman. si iak’ta’ma’s jiukand in serialele lor deshovye.

  za eto menea, ubiti malo.

  dar totusi melc, nu-i asa de rau, recunoaste. eu je mai am oleaca de sharm vsiotoki
  sau crezi ca torba cu mini ?

 5. da eu o caut pe soacra mica și n-o găsesc acum, am senzația ca 2010 a fost cu 100 de ani în urmă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s