Pavel Turcu

În ziua aceea m-am simţit ofensată şi respinsă. Toate speranţele mele s-au prăbuşit ca un vas pe care-l arunci pe gresie, iar el, se face numai cioburi

Ecaterina, 19 ani

Când am citit despre decizia juriului, abia atunci mi-am dat cu adevărat seama cât de mult mi-am dorit să-l vad pe pavel, fie şi la etapa naţională.

Pavel, 22 ani

Am auzit în receptor ceva de genul : ce? s-o proibit pavel turcu haha, aşa-i? Şi asta din gura unui prieten. Îmi venea nush ce să-i fac. Orium, prietenul a făcut o confesiune mai târziu: de fapt şi eu undeva înlauntrul meu am vrut să treacă…

Oleg, 24 ani

Ziua când s-a anunţat decizia juriului a fost pentru mine prea mult, insuportabil să nu-l regăsesc şi pe pavel printre aleşi. 16 ianuarie va rămâne în inima mea ca o zi de doliu.

Alina, 18 ani

Da, recunosc, a fost mişto fenomenul turcu. Dar de ce să nu-l vedem şi în continuare? Un videoclip ceva? Ringtoane, vreun album, întâlniri cu publicul. Stuff like that. Cred că s-ar ţine.
Cum zicea şi mardare, facem eurovisionul nostru. Bine asta s-ar privi straniu dintr-o parte. Un grup de fanatici sectanţi, but who cares?

Vasile, 22 ani

Pohui că n-o trecut Pavel Turcu. Sau doar aşa îmi place să cred că pohui?

Vladimir, 22 ani

Nu ştiu dacă a existat cineva care să urmarească acest pavel turcu mai mult decât mine. Prima data am râs, recunosc, de piesa şi text. Apoi m-a prins şi când l-am cunoscut pe pavel [interview-uri] l-am îndrăgit foarte mult. Petreceam orele târzii căutând ceva nou de / cu şi despre pavel turcu. Eu nu am deocamdată cuvinte să-mi exprim dezamagirea. Am prins o ură pe oamenii din juriu. Cât de rigizi sunt ei. Cât de snobi şi superficiali sunt cei care nu i-au acordat o şansă lui Pavel Turcu. [nu mă refer doar la juriu]

Anonim, 25 ani.

Intru pe site-ul lui pavel turcu şi există o atmosferă de doliu. Tânjesc. Dintr-o parte aş vrea să-l invinuiesc pe simpaticul mardare pentru că a dat mâinile în jos. Că a tăcut o zi sau două. A lăsat să mi se mai adune lacrimi. Însă putea… nu-i aşa ca putea să mai faca ceva? Nu ştiu ce, că doar nu eu sunt mardare….hihihi  Pavel 4ever.

Marina, 23 ani

Sunt dezamăgit. Un pic tristuţ, dar o să ne treacă la toţi. Sau n-ar fi corect să ne treacă? Nu ştiu habar n-am. O înghitem şi pe asta. Salut.

Vasile, 19 ani.

Milenium? Cu niorlăitura ceea de piesă. Ou my God. Ei nu-s moldoveni, nu-s de-ai noştri. Pavel Turcu e cel mai true şi piesa lui e funny şi vie. I want more Pavel Turcu.

Mihai, 23 ani.

Pentru mine eurovisionu întodeauna a însemnat aşa o mare huinea. Anul ăsta, pentru prima dată îmi era interesantă soarta evrovijn. Datorită lui Pavel. Şi nu contează  proastă e piesa sau nu. Contează ca Pavel a reuşit să facă să-mi pese de cine merge la eurovision din partea moldovei.
Acum deja, nu îmi mai pasă cine merge.

Artiom, 22.

Sugeţi pula toţi.

Anonim., x ani.

Pavel, îmi pare rău. Am urmărit tot acest timp orice rând scris despre tine. Am tăcut şi nu mi-am expus părerea. Cred c-am procedat corect. Aşa-s eu de fire. Na, uite că acuma zic. Eşti bravo.

Natalia, 26 ani.

Pavel we need you. We love you.

Un grup de tineri.

Săptămâna trecută, pe laba câinelui meu se ivise un fel de ulcer. O rană deschisă pe care o tot tratam. Iertaţi-mi asocierea, dar rana asta deschisă şi carnea roz care nu se prinde în niciun fel, o are şi MD, bleadi.

Petrea, 27 ani.

Îmi place să fiu imparţial. Aş spune că Pavel merită să fie lasat să treacă. Să-şi spună şi oamenii ce parere au despre concursanţi [prin sms]. Acum, cu toată obiectivitatea mea, piesele care sunt demne de evrovijn [în opinia juriului] sunt de tot căcatul. Nimic nou. Doar monotonie fără vreo lumină la capătul tunelului.

Alexandru, 24 ani.

3 comentarii

Din categoria Uncategorized

3 răspunsuri la „Pavel Turcu

  1. de fapt baietii acum danseaza in pman. eu eram prea trist pt asta…

  2. blondadeladrept

    Eu ma gandeam la tine zilele astea. Ma gandeam cum tu esti cu noi 🙂 Cred ca printre primii. Si acu degetele se apuca sa scrie despre dor, asa ca ma opresc aci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s