ne punem cu totii in rand

Salut,

după ploiţa de primăvară, de care am avut parte aici în chisinău, uite că s-a pus pe nins. fenomenul aminteşte de baba odochia sau dochia. aş fi jurat că-i ea, dacă nu mi-aş fi amintit că încă n-am băut ca jita cu ocazia happy new year.

bine aţi venit pe blogul unei skatine cu nume de telenovelă. acum ne punem cu toţii în rând frumuşel. băieţii înainte, fetele după. aşadar cumincior şi docil adaugăm acest blog la blogroll-ul pe care îl aveţi acolo, în cazul în care-l aveţi. iar dacă nu, povestim la prieteni, rude chiar şi la animaluţele pe care le avem. dăm la ştiri, scriem articole despre acest blog, chiar şi ne facem măişi şi znacioaşi.  caroce promovăm cum ne duce capul da?

aici vom găsi tare multe şi diferite porcării. începând de la texte poetico-lacrimogene, terminând cu opinii despre film, despre mâncare sau despre porno.

o să vă întâmpin astăzi cu o mini călatorie în lumea video games. aşa că gămerii sunt bineveniţi dar n-o să-i alung nici pe cei neavizaţi.
de fapt este mai degrabă o scufundare în era nintendo cu două screenshoturi care multora dintre voi, mai ales dacă “voi” o sa fiţi vreo 4 :D, o să vă scormonească câteva amintiri.
zilele trecute providerul meu de internet, să-i dea Domnul sănătate, o hotorât să mă lahanească pe vreo două zile, şi mi-o întrerupt netul.  eu am zis doar – ok – [adevărul e că m-am cam zakalibit să sun la suninternet să cer dreptate] aşa că m-am apucat să mă kavâresc prin comp. am găsit o mapă cu 36 nintendo games.

evident pe acolo: contra [vreo două la număr], vseakie mario vs harry potter etc.

am dat peste una dintre cele mai kulitovâe jiokuri, în opinia mea de atunci:

Battletoads – DOUBLE DRAGON – the ultimate team
1993, Rare LTD [copyright], Nintendo.

am decis să vă arunc şi pe voi în atmosfera de atunci, când stăteam ziulika întreagă cu nasul în hipnotizantele ecrane tv, cu un pult în mână aici s-ar cere scrierea cu meahkii znak şi gura neapărat întredeschisă. nu făceam nimic toată ziua, mai ales vara. câinele meu suferea enorm pe atunci din cauza dendy-ului. îl scoteam  rar şi doar pt 5 minute să-şi facă repede treburile, iar eu să mă întorc la jocul meu care mă aştepta frunios în starea de PAUSE. curăţenia, blidele, stuff like that… le lăsam cu 20 de minute înainte de a veni parinţii. uite aşa zile, săptămâni şi chiar luni întregi.
evident erau şi jocuri mai kulitovâe, dar deja fiecare cu gusturile lui.
vorbisem odată cu vadim tziganasj, şi el mi-o făcut un intro solid în lumea aparatelor de joc. vseakie mortal kombat prin podzemşi aka subterane. eh băieţi, eu asta n-am prins….

acum să vă arăt şi baby a mea la care am stat juma de an pânaă am îmbrăcat-o şi am adus-o în condiţii câtuşi-decât ok. e vorba despre o joacă rusească de tip fantasy. aici îmi asum riscul c-ar putea veni nişte supergameri care m-or stuki în oki din cauza primitivismului acestui joc. mă refer că la nivelul jocurilor online de tip fantasy, jocul asta s-ar putea sa fie slăbuţ. pe mine în schimb mă rupe. e fain. mă suji – cum suji apă o gubkă de aşeea de spălat blide.  deci poftim personajul meu. ENJOY….

jocul pare să fie de tipul perfect world. deşi nu-i nici pe departe aşa dacă ar fi să-ţi bagi nasul în el. Producător and copyright: ITTeritory. site-ul jocului: w2.dwar.ru [limbă rusă].

şi aşa pe nesimţite eu mă rotunjesc că ni s-o făcut foame şi între timp fulgii s-au micşorat.
poate m-oi uita la Avatar de Cameroon, 2009 şi revin cu impresii.

vă invit sa intraţi cât mai des pe aici. mai ales când o să fiţi plictisiţi şi o să vă fie dor de-o porcărie cum mai rar se gaseşte.

PA.

8 comentarii

Din categoria Uncategorized

8 răspunsuri la „ne punem cu totii in rand

 1. vadim tziganasj

  Battletoads, da, cum sa nu
  cult garantat
  iar DOUBLE DRAGON fara indoiala cel mai tare intre „beat ‘em ups”
  Flawless

  solid blog.

 2. felicitari hose 🙂

  chiar o sa intru

  drag

 3. ion buzu

  ehehe, timpurile dendy le-am apucat si eu. dar dependenta cea mai mare era sega si, deacu oleaca mai incoace, m-am blocat in lumea jocurilor prin playstation, pe care si acum il am si din cind in cind mai tin joystick-ul in mina la vreun mortal kombat…

 4. hose pablo

  privet vadim sandu si vanea

  iaka voi vad ca va prikalitz. sandu eu n-am inteles… ce-i cu asta? tu nu te-ai jiukat in dendy? nici macar un pic un pic un pic ?

  ion buzu eu vad ca tu esti alintat. sega – sony playstation. iaka tu ai papadit. daca vrei sa stii noi cu vadim tziganasj chiar in momentul de fata machim in battletoads 😀

  LOL, v-am pupat

  • VictorriA Ceb

   mi-ai adus aminte:)) kiar mi le-am skos si m-am pus si eu azi pe ucis timpul in super mario si battletoads:)))…eh,timpuri au fost….aveam eu prima din blok kaseta ku battletoads,krutizna:D

  • vadim tziganasj

   am reusit sa ajung la a treia stadie dar acolo e torba ce se face, stau niste curve cu biciusti
   am murit indata,
   oricum am ucis doi bossi azi,
   prin 99 cand ma jucam tin minte ca n-am trecut niciodata de motociclete

 5. VictorriA Ceb

  hehe,eu de motociklete am trekut…:D 😛 si aveam vreo noua ani pe atunci 🙂

 6. blondadeladrept

  Beibi are blog!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s